Libnet.ro
UNICEF

06:45

Un caz pozitiv de Covid-19 la CS U Craiova dupa finala campionatului cu CFR Cluj - Cristiano Bergodi, cel infectat

Hotnews Hotnews,
 Un caz pozitiv de Covid-19 la CS U Craiova dupa finala campionatului cu CFR Cluj - Cristiano Bergodi, cel infectat

CS U Craiova a anuntat, pe contul personal de Facebook, existenta unui caz pozitiv la Covid-19. Testele la echipa au avut loc marti, la doar o zi distanta dupa finala campionatului jucata impotriva celor de la CFR Cluj. continuă pe Hotnews

Universitatea Craiova - CFR Cluj Finala campionatului. De ce ambele echipe ameninta ca nu se prezinta

CS Universitatea Craiova - CFR Cluj, meciul care poate fi supranumit si finala campionatului, intrucat cele doua formatii se claseaza pe primele doua locuri in play-off-ul din Liga 1, este programat pentru luni.

Finala campionatului este in pericol! Motivul pentru care clujenii nu vor sa mearga la Craiova

CSU Craiova CFR Cluj, partida decisiva in lupta pentru titlu, este programata in aceasta seara, de la ora 20:30. Doar ca tenisunile dintre conducerile celor doua echipe au ajuns la cel mai inalt nivel. Iar riscul ca meciul sa nu se mai dispute este din ce in ce mai mare. Sunt reprosuri de ambele .

CFR Cluj este campioana Romaniei pentru a treia oara consecutiv! Victorie la Craiova, in finalul campionatului

CFR Cluj este noua campioana a Romaniei, dupa victoria obtinuta chiar pe terenul celor de la CSU Craiova, scor 2-1. A fost un format folosit pentru prima data in istorie pentru deciderea campioanei Romaniei. Comitetul Executiv al FRF a decis luni ca in caz de egalitate sa se continue cu reprize de prelungire si lovituri .

CFR Cluj este campioana Romaniei! Ardelenii s-au impus cu 3-1 pe terenul Craiovei, in finala campionatului

CFR Cluj a devenit, luni seara, campioana Romaniei, dupa ce a invins cu 3-1 chiar pe terenul echipei de pe locul 2, Universitatea Craiova. Ardelenii au castigat, astfel, trofeul in Liga 1, pentru al treilea an la.

CORONAVIRUS |Zeci de tineri din Vaslui, contacti ai unui caz pozitiv Covid-19, depistati de autoritati pe litoral (VIDEO)

Autoritatile sanitare din Vaslui sunt in alerta dupa ce doua tinere care au participat la un majorat au fost confirmate cu COVID-19. Dupa petrecere, grupul de peste 30 de tineri a plecat pe litoral, in ciuda.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )