Libnet.ro
UNICEF

22:15

CFR Cluj se impune categoric in fata lui Dinamo

Online Sport Online Sport,
CFR Cluj se impune categoric in fata lui Dinamo

Campioana CFR Cluj a castigat duelul cu Dinamo, scor 3-1 0-0), dupa ce formatia bucuresteana deschisese scorul contrar cursului jocului. continuă pe Online Sport

Oficial: Julio Baptista, fost jucator la Real Madrid, a semnat cu CFR Cluj

Julio Baptista, fost mijlocas al echipelor Real Madrid, Arsenal si AS Roma, a semnat un contract cu CFR Cluj, campioana Romaniei. Brazilianul a jucat in 77 de meciuri pentru Real Madrid, reusind 13 goluri.

LIVE CFR Cluj - Dinamo (21:00)

Derby-ul etapei a 5-a in Liga 1 Betano se joaca, duminica seara, de la ora 21:00, intre campioana CFR Cluj si Dinamo. Apasati aici pentru live video .

LIVE CFR Cluj - Dinamo 0-0

Derby-ul etapei a 5-a in Liga 1 Betano se joaca, duminica seara, de la ora 21:00, intre campioana CFR Cluj si Dinamo. Apasati aici pentru live video .

Asa am trait CFR Cluj - Dinamo 3-1

Derby-ul etapei a 5-a in Liga 1 Betano s-a disputat, duminica seara, de la ora 21:00, intre campioana CFR Cluj si Dinamo. Apasati aici pentru live video .

Liga 1: CFR Cluj vs Dinamo, derby-ul etapei a cincea - Programul meciurilor

Etapa a cincea din turul sezonului regulat al Ligii 1 se va disputa in perioada 17-20 august, in prima confruntare urmand sa se intalneasca CSM Poli Iasi si AFC Botosani vineri, de la ora 21:00). Derby-ul etapei se va disputa duminica, de la ora 21:00, intre CFR Cluj si Dinamo. Partida va avea loc pe stadionul Dr. Constantin Radulescu din Cluj-Napoca. Intra in material pentru a vedea programul complet al etapei a cincea din Liga 1.

CFR CLUJ, CALIFICARE fara emotii in play-off-ul Ligii Europa. Campioana Romaniei i-a CALCAT in PICIOARE pe armenii de la Alaskert

CFR Cluj merge fara emotii in play-off-ul Ligii Europa. Campioana Romaniei a invins acasa echipa armeana Alaskert Erevan cu scorul 5-0, dupa ce in tur se impusese cu 2-0. Joi seara, in meciul din mansa.

Liga I: CFR Cluj a nvins Dinamo, scor 3-1/ Dubla Tucudean

Formatia CFR Cluj a invins, duminica, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, echipa Dinamo, intr-un meci contand pentru etapa a cincea a Ligii I. George Tucudean a marcat doua din cele trei goluri ale ardelenilor, potrivit News. ro.

CFR Cluj l-a transferat pe Julio Baptista, fost jucator la Real Madrid

Campioana CFR Cluj l-a prezentat, sambata dupa-amiaza, pe atacantul brazilian Julio Baptista, un jucator care a evoluat in cariera, printre altele, si pentru Real Madrid.

CFR Cluj s-a calificat in play-off-ul Europa League

CFR Cluj s-a calificat in play-off-ul Europa League la fotbal, dupa ce a invins-o cu 5-0 2-0) pe FC Alaskert, campioana Armeniei, in meciul disputat joi, pe stadionul Dr. Constantin Radulescu din Cluj-Napoca,.

Julio Baptista, fost mijlocas al lui Real Madrid, Arsenal si AS Roma, a semnat cu CFR Cluj. N-a mai jucat de doi ani

Julio Baptista, fost mijlocas al echipelor Real Madrid, Arsenal si AS Roma, a semnat un contract cu campioana Romaniei, CFR Cluj.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )