Libnet.ro
UNICEF

16:00

CFR Cluj l-a transferat pe Julio Baptista, fost jucator la Real Madrid

Online Sport Online Sport,
CFR Cluj l-a transferat pe Julio Baptista, fost jucator la Real Madrid

Campioana CFR Cluj l-a prezentat, sambata dupa-amiaza, pe atacantul brazilian Julio Baptista, un jucator care a evoluat in cariera, printre altele, si pentru Real Madrid. continuă pe Online Sport

CFR Cluj pregateste doua mutari-bomba pe piata transferurilor. Julio Baptista, fost jucator la Real Madrid, face vizita medicala

Julio Baptista si Jesus Fernandez, doi fosti fotbalisti ai lui Real Madrid, sunt pe punctul de a semna cu CFR Cluj.

Oficial: Julio Baptista, fost jucator la Real Madrid, a semnat cu CFR Cluj

Julio Baptista, fost mijlocas al echipelor Real Madrid, Arsenal si AS Roma, a semnat un contract cu CFR Cluj, campioana Romaniei. Brazilianul a jucat in 77 de meciuri pentru Real Madrid, reusind 13 goluri.

Julio Baptista, fost mijlocas al lui Real Madrid, Arsenal si AS Roma, a semnat cu CFR Cluj. N-a mai jucat de doi ani

Julio Baptista, fost mijlocas al echipelor Real Madrid, Arsenal si AS Roma, a semnat un contract cu campioana Romaniei, CFR Cluj.

CFR Cluj transfera o fosta vedeta a lui Real Madrid

CFR Clujda o adevarata lovitura pe piata transferurilor! Fostul fotbalist al luiReal Madrid, Julio Baptista,acum in varsta de 36 de ani, va face vizita medicala la Cluj si va semna cu.

Jesus Fernandez, fost portar la echipa a doua a celor de la Real Madrid, a semnat cu CFR Cluj

CFR Cluj a anuntat, vineri, pe site-ul oficial, transferul portarului spaniol Jesus Fernandez 30 de ani). De-a lungul carierei, Fernandez a evoluat si pentru echipa a doua a celor de la Real Madrid, dar a bifat si doua partide la prima echipa a galacticilor.

CFR Cluj scapa de Legia si are prima sansa cu Dudelange

Legia Varsovia reprezenta o sperietoare pentru CFR Cluj intr-o eventuala dubla in playoff-ul Europa League, insa echipa poloneza a fost eliminata, surprinzator, de Dudelange din Luxemburg.

LIVE CFR Cluj - Alashkert (20:00)

De la 20:00 transmitem in aceasta pagina returul dintre CFR Cluj si Alashkert, echipa din Armenia. In tur a fost 2-0 pentru campioana Romaniei.

LIVE CFR Cluj - Alashkert 2-0 (3-0 la general)

De la 20:00 transmitem in aceasta pagina returul dintre CFR Cluj si Alashkert, echipa din Armenia. In tur a fost 2-0 pentru campioana Romaniei.

Europa League: CFR Cluj, FCSB si U Craiova vor disputa joi meciurile decisive pentru calificarea n play-off (Programul complet al serii)

Joi vor va avea loc mansa a doua a turului trei preliminar din Europa League, trei formatii romanesti urmand sa se lupte pentru un loc in play-off-ul competitiei. CFR Cluj are cea mai usoara misiune si este favorita la calificare, dupa ce s-a impus pe terenul celor de la Alashkert in meciul tur scor 2-0). invinsa de Leipzig cu 3-1 in prima mansa, Universitatea Craiova spera la o minune pe Ion Oblemenco, in timp ce FCSB va da piept cu Hajduk Split pe Arena Nationala a fost 0-0 in tur). Intra in material pentru a vedea programul complet al meciurilor din mansa a doua a turului trei preliminar al Europa League.

CFR CLUJ - FC ALASHKERT LIVE in Europa League. ONLINE STREAM Look Plus - VIDEO

CFR CLUJ - FC ALASHKERT LIVE in Europa League. ONLINE STREAM Look Plus - VIDEO. Islandezul Vilhjalmur Thorarinsson va arbitra partida dintre CFR Cluj si echipa armeana Alaskert, programat joi, de la ora 20,00, pe.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2721 seconds )