Libnet.ro
UNICEF

19:32

CFR, norocoasa: Ce echipe au evitat clujenii si de ce au, din nou, emotii astazi

Adevărul Adevărul,
CFR, norocoasa: Ce echipe au evitat clujenii si de ce au, din nou, emotii astazi

La Nyon a avut loc, ieri, tragerea la sorti a meciurilor din primul tur preliminar al Ligii Campionilor. Cu acest prilej, echipa antrenata de Dan Petrescu a aflat numele formatiei pe care o va intalni, in weekend, in deplasare. continuă pe Adevărul

Dupa fiul lui Gino Iorgulescu, un alt baiat loveste din nou. A fost prins drogat la volan

Dupa fiul lui Gino Iorgulescu, un alt baiat celebru a fost prins drogat la volan. Este vorba despre fiul lui Marian Ionescu, liderul trupei Directia 5, pe nume Carmin Mihai Ionescu. Ce baiat celebru a fost prins drogat la volan Acesta a fost prins drogat la volan, in dimineata zilei de duminica, 9 august, in .

Firicel din Las Fierbinti castiga din nou in instanta. A doua veste uriasa dupa ce a luat 500.000 de euro la inceputul anului

Pe la jumatatea lunii iunie va aduceam la cunostinta faptul ca unul din actorii sitcom-ului Las Fierbinti era implicat intr-un scandal urias. Acum aflam ca, actorul Cuzin Toma a reusit ca dupa patru ani sa-si faca dreptate in instanta. Jumatate de milion de euro intra in buzunarul lui Firicel Totul a plecat de la decizia .

Alegeri Belarus: Sefa echipei de campanie a candidatei prezidentiale a opozitiei a fost arestata din nou

Sefa echipei de campanie a candidatei prezidentiale de opozitie din Belarus a fost retinuta sambata, asa cum s-a mai intamplat si joi, informeaza AFP, citata de Agerpres. Maria Moroz a fost arestata sambata, a declarat pentru AFP Anna Krasulina, purtatoarea de cuvant a Svetlanei Tihanovskaia, contracandidata presedintelui Aleksandr Lukasenko, aflat de 26 de ani la putere. in Belarus, o tara cu 9. 5 milioane de locuitori, au loc duminica alegerile prezidentiale. Votarea a inceput, practic, de marti, inregistrandu-se pana in prezent o participare de peste 32%, conform informatiilor furnizate de autoritati.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1955 seconds )