Libnet.ro
UNICEF

17:46

Champions League: CFR Cluj si-a aflat adversara din primul tur preliminar

Hotnews Hotnews,
 Champions League: CFR Cluj si-a aflat adversara din primul tur preliminar

CFR Cluj va evolua cu Floriana Malta), in primul tur preliminar al Ligii Campionilor, s-a stabilit in urma tragerii la sorti care a avut loc, duminica, la Nyon, fara reprezentanti ai echipelor prezenti. continuă pe Hotnews

CFR Cluj si-a aflat prima adversara din Champions League

Noul parcurs european al campioanei CFR Cluj incepe in Malta.

Real Madrid afara din Champions League. E prima data cand Zidane o pateste!

Manchester City a invins-o si la retur pe Real Madrid cu acelasi scor, 2-1, astfel ca cetatenii merg in sferturile de finala din Champions League.

Revine Champions League. Un duel cat o finala la Manchester

Mult asteptata revenire a Champions League are loc, vineri seara, cu doua dintre partidele ramase de disputat din returul optimilor de finala.

Maurizio Sarri, demis de la Juventus - Eliminarea din Champions League i-a fost fatala

Maurizio Sarri a fost demis de la Juventus, anunta Gazzetta dello Sport. Tehnicianul italian plateste astfel cu postul sau eliminarea lui Juventus din Champions League contra celor de la Olympique Lyon.

Champions League: Barcelona vs Napoli - inca o seara a surprizelor?

Dupa ce Real Madrid si Juventus au parasit prematur Champions League inca din optimi), este randul Barcelonei sa intre in scena. Returul cu Napoli porneste la general de la 1-1, scor inregistrat in mansa tur. in cealalta confruntare a serii, Bayern Munchen are de indeplinit o simpla formalitate contra lui Chelsea a fost 3-0 pe Stamford Bridge pentru nemti).

Digisport: Devastat, Cristiano Ronaldo a cedat nervos. Cum a fost surprins, dupa ce Juve a fost eliminata din Champions League

Juventus si-a luat adio de la acest sezon de UEFA Champions League. Victoria cu Lyon, 2-1, nu a fost suficienta, dupa ce bianconerii pierdusera in tur cu 1-0.

Gigi Becali vrea sa dea lovitura verii in fotbal. Supertransferuri de la CFR Cluj

CFR Cluj a castigat titlul in Liga 1, dar este pe cale sa isi piarda doi jucatori foarte importanti. Damjan Djokovic si Kevin Boli sunt foarte aproape de despartirea de echipa din Gruia. Cei doi raman liberi de contract si nu vor sa ia in considerare propunerile pentru o eventuala prelungire. Ambii sunt foarte suparati .

Dan Petrescu, lamuriri importante despre viitorul la CFR Cluj, coronavirus si clauza care-l poate imbogati

Nu a putut participa fizic alaturi de elevii sai pe finalul de campionat, dar si-a primit medalia si a dormit impreuna cu trofeul de campion al Romaniei. Dan Petrescu a lamurit o serie de lucruri intr-o interventie la tv: daca va pleca de la CFR Cluj, cum se simte dupa ce a fost infectat cu Covid-19 si care este clauza care-i poate rotunji conturile.

Cu cine joaca CFR in turul 2 preliminar din Liga Campionilor. Adversara foarte dificila pentru campioana, dar si o veste buna

UPDATE, ora 13:10 CFR Cluj si-a aflat adversara din turul 2 preliminar din Champions League. Nu a mai fost noroc de aceasta data pentru ardeleni, care nici nu au mai avut statutul de cap de serie. Astfel, in cazul in care va trece de Floriana, din Malta, CFR Cluj o va infrunta pe Dinamo Zagreb.

Optimile UEFA Champions League mizele sunt uriase

Dupa un sezon oprit brusc in martie pe fondul pandemiei, dupa hotarari istorice si meciuri ce vor fi jucate fara spectatori, Liga Campionilor se pregateste sa revina si sa incinga din nou atmosfera pe teren.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )