Libnet.ro
UNICEF

15:00

Gigi Becali n-o vede pe CFR Cluj sa treaca de Dinamo Zagreb

Online Sport Online Sport,
Gigi Becali n-o vede pe CFR Cluj sa treaca de Dinamo Zagreb

Patronul echipei FCSB considera ca CFR Cluj a avut ghinion la tragerea la sorti pentru turul 2 preliminar al Champions League si ca nu o vede pe rivala din Gruia sa treaca de aceasta faza a competitiei. continuă pe Online Sport

Gigi Becali vrea sa dea lovitura verii in fotbal. Supertransferuri de la CFR Cluj

CFR Cluj a castigat titlul in Liga 1, dar este pe cale sa isi piarda doi jucatori foarte importanti. Damjan Djokovic si Kevin Boli sunt foarte aproape de despartirea de echipa din Gruia. Cei doi raman liberi de contract si nu vor sa ia in considerare propunerile pentru o eventuala prelungire. Ambii sunt foarte suparati .

Champions League: CFR Cluj a aflat numele posibilului adversar din turul doi preliminar - Meci dificil

Luni a avut loc tragerea la sorti a meciurilor din turul doi preliminar al Champions League, faza a competitiei unde CFR Cluj ar putea da peste Dinamo Zagreb, campioana Croatiei.

Teia Sponte face ce vrea pe strazile din Bucuresti. Cum a fost surprins omul de incredere al lui Gigi Becali

De foarte multe ori s-a scris in presa romaneasca de spre Teia Sponte, si pe buna dreptate, multa lume si-a pus intrebarea cineste personajul care apare extrem de des alaturi de finantatorul FCBS, Gigi Becali. Teia Sponte, milionarul din umbra lui Gigi Becali Ca si Gigi Becali, milionarul Teia Sponte, este de origine machedon, si .

Gina Pistol, umilita de Gigi Becali. Dezvaluiri incendiare facute de fostul iubit fotbalist

Fostul iubit al Ginei Pistol, Mihai Radut, a facut dezvaluiri incendiare despre cariera sa si despre relatia cu actuala partenera a lui Smiley. Ce legatura are Gigi Becali in toata povestea si cum a fost umilita fosta vedeta Playboy de catre acesta, aflati in paragrafele urmatoare. Mihai Radut, interzis la FCSB din cauza Ginei Pistol .

FC Floriana, adversar facil pentru CFR Cluj

CFR Cluj o va intalni pe FC Floriana, campioana Maltei, in turul 1 preliminar al Champions League.

Dan Petrescu a gasit inlocuitor pentru George Tucudean. Pe cine transfera la CFR Cluj

Negocierile pentru transferullui Mumuni Shafiu la CFR Cluj se afla pe ultima suta de metri. Jucatorul ghanez in varsta de 25 de ani va ocupa locul vacant lasat in echipa dupa despartirea ardelenilor de.

CFR Cluj si-a aflat prima adversara din Champions League

Noul parcurs european al campioanei CFR Cluj incepe in Malta.

Champions League: CFR Cluj si-a aflat adversara din primul tur preliminar

CFR Cluj va evolua cu Floriana Malta), in primul tur preliminar al Ligii Campionilor, s-a stabilit in urma tragerii la sorti care a avut loc, duminica, la Nyon, fara reprezentanti ai echipelor prezenti.

Dan Petrescu, lamuriri importante despre viitorul la CFR Cluj, coronavirus si clauza care-l poate imbogati

Nu a putut participa fizic alaturi de elevii sai pe finalul de campionat, dar si-a primit medalia si a dormit impreuna cu trofeul de campion al Romaniei. Dan Petrescu a lamurit o serie de lucruri intr-o interventie la tv: daca va pleca de la CFR Cluj, cum se simte dupa ce a fost infectat cu Covid-19 si care este clauza care-i poate rotunji conturile.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )