Libnet.ro
UNICEF

00:06

LIVE CFR Cluj - Dinamo 0-0

Online Sport Online Sport,
LIVE CFR Cluj - Dinamo 0-0

Derby-ul etapei a 5-a in Liga 1 Betano se joaca, duminica seara, de la ora 21:00, intre campioana CFR Cluj si Dinamo. Apasati aici pentru live video . continuă pe Online Sport

LIVE CFR Cluj - Dinamo (21:00)

Derby-ul etapei a 5-a in Liga 1 Betano se joaca, duminica seara, de la ora 21:00, intre campioana CFR Cluj si Dinamo. Apasati aici pentru live video .

Asa am trait CFR Cluj - Dinamo 3-1

Derby-ul etapei a 5-a in Liga 1 Betano s-a disputat, duminica seara, de la ora 21:00, intre campioana CFR Cluj si Dinamo. Apasati aici pentru live video .

LIVE CFR Cluj - Alashkert (20:00)

De la 20:00 transmitem in aceasta pagina returul dintre CFR Cluj si Alashkert, echipa din Armenia. In tur a fost 2-0 pentru campioana Romaniei.

LIVE CFR Cluj - Alashkert 2-0 (3-0 la general)

De la 20:00 transmitem in aceasta pagina returul dintre CFR Cluj si Alashkert, echipa din Armenia. In tur a fost 2-0 pentru campioana Romaniei.

Liga 1: CFR Cluj vs Dinamo, derby-ul etapei a cincea - Programul meciurilor

Etapa a cincea din turul sezonului regulat al Ligii 1 se va disputa in perioada 17-20 august, in prima confruntare urmand sa se intalneasca CSM Poli Iasi si AFC Botosani vineri, de la ora 21:00). Derby-ul etapei se va disputa duminica, de la ora 21:00, intre CFR Cluj si Dinamo. Partida va avea loc pe stadionul Dr. Constantin Radulescu din Cluj-Napoca. Intra in material pentru a vedea programul complet al etapei a cincea din Liga 1.

CFR Cluj se califica in playoff-ul Europa League dupa 5-0 cu Alashkert

Campioana CFR Cluj a invins-o fara drept de apel pe Alashkert din Armenia, cu 5-0, in returul programat joi seara in Gruia. Cu scorul general de 7-0 formatia ardelenea accede in playoff-ul Europa League.

CFR Cluj se impune categoric in fata lui Dinamo

Campioana CFR Cluj a castigat duelul cu Dinamo, scor 3-1 0-0), dupa ce formatia bucuresteana deschisese scorul contrar cursului jocului.

LIVE Craiova - Leipzig (19:30) si CFR Cluj - Alashkert (20:00)

U Craiova si CFR Cluj isi joaca sansele de calificare in playoff-ul Europea League, joi seara, live text in aceasta pagina.

CFR Cluj l-a transferat pe Julio Baptista, fost jucator la Real Madrid

Campioana CFR Cluj l-a prezentat, sambata dupa-amiaza, pe atacantul brazilian Julio Baptista, un jucator care a evoluat in cariera, printre altele, si pentru Real Madrid.

CFR Cluj scapa de Legia si are prima sansa cu Dudelange

Legia Varsovia reprezenta o sperietoare pentru CFR Cluj intr-o eventuala dubla in playoff-ul Europa League, insa echipa poloneza a fost eliminata, surprinzator, de Dudelange din Luxemburg.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )