Libnet.ro
UNICEF

11:30

Oficial. CFR Cluj l-a dat afara pe Toni Conceicao

Antena3 Antena3,
 Oficial. CFR Cluj l-a dat afara pe Toni Conceicao

Desi e lider in Liga I, formatia clujeana l-a concediat pe antrenorul Antonio Conceicao. Portughezul e la a doua experienta de acest gen cu trupa ardeleana. Multumim, Antonio Conceicao! Clubul CFR 1907. continuă pe Antena3

Toni Conceicao dat afara de la CFR Cluj

Portughezul Toni Conceicao nu mai este antrenorul echipei CFR Cluj.

Cutremur la CFR Cluj: Campioana si-a dat afara antrenorul. Comunicatul oficial al clubului a anuntat mutarea

Formatia din Gruia isi face un obicei din a schimba componenta bancii tehnice, daca exista o serie de trei meciuri nereusite. Ceea ce s-a intamplat, in vara, cu Edward Iordanescu, s-a repetat acum cu Toni Conceicao.

CUTREMUR in Gruia: Toni Conceicao, dat afara de la CFR Cluj! Cine vine in locul portughezului

CRF Cluj s-a despartit de antrenorul Toni Conceicao. Portughezul 57 de ani) a fost demis de pe banca ardelenilor, dupa ce a reusit sa obtina doar doua puncte in primele trei meciuri disputate anul.

Antonio Conceicao, ca si dat afara de la CFR Cluj. Cine va asigura interimatul

Portughezul Antonio Conceicao este ca si demis de la CFR Cluj, dupa rezultatele slabe ale campioanei en titre in startul lui 2019, scrie Digisport. Ardelenii au castigat niciunul din cele 3 meciuri disputate pana.

CFR Cluj se desparte de Conceicao si ajunge la al treilea antrenor al sezonului! Un fost antrenor al Rapidului este favorit sa vina in Gruia

CFR Cluj, liderul din Liga 1, ramane fara victorie in acest an, dupa ce a reusit doar un egal in compania celor de la Astra Giurgiu, 1-1 in Gruia, astfel ca antrenorul portughez Toni Conceicao va parasi.

OFICIAL: Antonio Conceicao nu mai este antrenorul celor de la CFR Cluj

Partida cu Astra Giurgiu scor 1-1) a fost decisiva pentru soarta lui Antonio Conceicao la CFR Cluj. Liderul din Liga 1 a anuntat, marti, pe site-ul oficial, ca a ajuns la un acord privind rezilierea amiabila a contractului cu antrenorul portughez.

CFR Cluj il anunta pe inlocuitorul lui Conceicao

La o zi dupa anuntul rezilierii contractului portughezului Antonio Conceicao, oficialii clubului CFR Cluj anunta cine ii va lua locul acestuia.

CFR Cluj are un nou capitan

Schimbare dupa schimbare la CFR Cluj, echipa care trece in aceste zile prin framantari importante.

Asa am trati CFR Cluj - Astra Giurgiu 1-1

Am transmis live text in aceasta pagina de la ora 20:00 partida CFR Cluj - Astra Giurgiu din etapa a 24-a in Liga 1 Betano. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea live video CFR Cluj - Astra.

Asa am trait CFR Cluj - Astra Giurgiu 1-1

Am transmis live text in aceasta pagina de la ora 20:00 partida CFR Cluj - Astra Giurgiu din etapa a 24-a in Liga 1 Betano. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea live video CFR Cluj - Astra.

ştiri din Sport

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2769 seconds )