Libnet.ro
UNICEF

10:45

Stoican: Meritam mai mult

Online Sport Online Sport,
Stoican: Meritam mai mult

Poli Iasi ramane fara victorie in Gruia dupa al optulea meci contra lui CFR Cluj, iar antrenorul Flavius Stoican spune ca echipa lui merita mai mult dupa meciul de vineri seara 0-1). continuă pe Online Sport

Pericolul din bucate. Cantitatea de sare ascunsa n produse si ce riscam cnd consumam mai mult de 5 grame pe zi

De 8 ani, marii producatori au redus treptat sarea din compozitia alimentelor pe care le fabrica. Asta dupa ce Organizatia Mondiala a Sanatatii ne-a avertizat ca nu trebuie sa consumam mai mult de 5 grame pe zi, adica o lingurita de sare. Cel mai usor a fost de micsorat cantitatea de sare din franzela.

Borza: Vine criza! Conducatorii Romaniei nu invata nimic din greseli, ba mai mult, lerepeta inconstient sau iresponsabil

Deputatul Remus Borza sustine, intr-o analiza publicata pe blogul sau, ca se apropie o noua criza economica, conducatorii Romaniei nefiind in acest moment pregatiti pentru a-i face fata. Mai mult, parlamentarul considera ca un prim pas ar trebui sa fie remanierea guvernamentala si instalarea la Palatul Victoria a unor persoane competente.

Infografic n Romnia, femeile merg mai mult la facultate dect barbatii. Care este situatia n UE

La nivelul Uniunii Europene, proportia femeilor cu un nivel superior de educatie este mai mare decat proportia barbatilor care au acest nivel de educatie, Romania nefacand exceptie de la acest lucru. Potrivit ultimelor date ale Eurostat, in tara noastra 18,7% dintre femeile intre 25 si 64 de ani au absolvit o institutie de invatamant superior, in vreme ce doar 16,4% dintre barbatii din aceeasi categorie de varsta au facut-o.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )