Libnet.ro
UNICEF

06:45

TAS a suspendat decizia prin care CFR Cluj avea interdictie la transferuri

Hotnews Hotnews,
 TAS a suspendat decizia prin care CFR Cluj avea interdictie la transferuri

CFR Cluj a scapat de interdictia la transferuri dictata de Comisia de Apel a FRF, dupa ce Tribunalul de Arbitraj Sportiv TAS) a suspendat decizia. Marius Bilasco, oficial al campionei Romaniei, a confirmat ca echipa din Gruia a primit informare de la Lausanne si poate face transferuri. continuă pe Hotnews

Vesti bune pentru CFR Cluj: TAS a intors decizia Comisiei de Apel a FRF. Ce inseamna acest lucru pentru ardeleni

CFR Cluj are, incepand de marti, dreptul de a transfera jucatori, gratie deciziei TAS, care a anulat hotararea luata, initial, de catre Comisia de Apel a FRF.

Tesla, la un pas sa investeasca la CFR Cluj. Este doar o chestiune de timp pana cand campioana Romaniei va primi 16 milioane de euro, iar suma ar putea creste considerabil

CFR Cluj, campioana Romaniei la fotbal, va semna un contract de sponsorizare cu o firma din strainatate, care vrea sa intre puternic pe piata noastra si care apartine de grupul american Tesla, potrivit.

Cu ce afectiune se lupta Cristina Topescu. A povestit chiar ea despre calvarul prin care trecea de multi ani

A murit la 59 de ani, fiind gasita fara suflare pe 12 ianuarie 2020 in casa in care locuia. Primele informatii arata o moarte naturala, in somn. Cu ce afectiune se lupta jurnalista? Povestea a fost spusa chiar de ea, intr-un interviu acordat Sandei Nicola. Cu ce afectiune se lupta jurnalista Cristina Topescu? in ultimii .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )