Libnet.ro
UNICEF

05:00

Care este cel mai frumos gol din istoria Champions League, in viziunea France Football, si ce loc a ocupat Gheorghe Hagi in ierarhie (VIDEO)

B1 B1,
Care este cel mai frumos gol din istoria Champions League, in viziunea France Football, si ce loc a ocupat Gheorghe Hagi in ierarhie (VIDEO)

Golul inscris de Gheorghe Hagi, in partida dintre Galatasaray Istanbul si AS Monaco din 12 septembrie 2000, s-a clasat pe locul al 19-lea in ierarhia pe care France Football a dedicat-o celor mai frumoase reusite. continuă pe B1

VIDEO Cel mai frumos gol din istoria Champions League: O bijuterie de executie

France Football a anuntat care este cel mai frumos gol marcat in Champions League, intr-o ierarhie in care si-a facut loc si Gica Hagi se afla pe 19). Zinedine Zidane este autorul, iar de la acel gol memorabil au trecut deja 18 ani.

Carlos Sainz, desemnat cel mai bun pilot din istoria WRC

Spaniolul Carlos Sainz, dublu campion al lumii, a fost ales drept cel mai bun pilot din istoria Camp.

Coronavirus in SUA: 1.015 decese in ultimele 24 de ore, cel mai redus bilant din ultima luna

Statele Unite au raportat luni 1. 015 de decese provocate de COVID-19 in ultimele 24 de ore, cel mai scazut bilant din ultima luna, conform datelor furnizate de Universitatea Johns Hopkins, transmite AFP, citata de Agerpres. SUA inregistreaza cel mai ridicat numar de persoane diagnosticate cu COVID-19, cu aproape 1. 2 milioane de cazuri raportate oficial.

Golul lui Zidane din 2002, ales cel mai frumos din istoria Champions League

Golul marcat din voleu de francezul Zinedine Zidane in finala Ligii Campionilor din 2002, dintre Rea.

Care este cel mai bine vandut single al anului 2019 VIDEO

Melodia bad guy, a artistei americane Billie Eilish, a fost cel mai bine vandut single din 2019, conform cifrelor publicate de Federatia Internationala a Industriei Fonografice IFPI).

Regizorul celui mai prost film din istorie, somat sa despagubeasca realizatorii unui documentar despre el VIDEO

Tommy Wiseau, regizorul The Room, considerat cel mai prost film din istoria cinematografiei, va trebui sa plateasca despagubiri in valoare de aproximativ 700. 000 de dolari realizatorilor unui documentar despre el si lungmetrajul sau, informeaza Variety.

Cele mai frumoase trei goluri din istoria Ligii Campionilor

Publicatia France Football a realizat o ierarhie a celor mai frumoase 50 de goluri din istoria Ligii Campionilor, perioada 1992 2020.

PSD, atac la PNL: Romania are cel mai mare deficit din ultimii 30 de ani. Suntem pe ultimul loc in Europa la sustinerea economiei

PSD lanseaza un nou atac la PNL, spunand ca noi am ajuns pe ultimul loc in Europa la sustinerea economiei nationale, pentru ca actualul guvern a intrat in criza bugetara inainte de a intra in criza de coronavirus.

Coronavirus: Marea Britanie a depasit 32.000 de decese, cel mai grav bilant din Europa, potrivit statisticilor

Mai mult de 32. 000 de oameni au murit in Marea Britanie avand suspiciunea de COVID-19, cel mai sever bilant raportat pana acum in Europa, potrivit datelor publicate marti, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

Lovitura pentru una dintre mai mari banci din Romania. A anulat ratele a zeci de mii de romani, iar dezastrul nu a intarziat sa vina

Bancile si-au prezentat bilanturile, iar unul dintre ele iese in evidenta. E vorba de cel al uneia dintre cele mai mari banci din Romania. BRD a anuntat ca profitul net i-a scazut cu o.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )