Libnet.ro
UNICEF

00:06

Cele mai frumoase trei goluri din istoria Ligii Campionilor

Online Sport Online Sport,
Cele mai frumoase trei goluri din istoria Ligii Campionilor

Publicatia France Football a realizat o ierarhie a celor mai frumoase 50 de goluri din istoria Ligii Campionilor, perioada 1992 2020. continuă pe Online Sport

Care este cel mai frumos gol din istoria Champions League, in viziunea France Football, si ce loc a ocupat Gheorghe Hagi in ierarhie (VIDEO)

Golul inscris de Gheorghe Hagi, in partida dintre Galatasaray Istanbul si AS Monaco din 12 septembrie 2000, s-a clasat pe locul al 19-lea in ierarhia pe care France Football a dedicat-o celor mai frumoase reusite.

Carlos Sainz, desemnat cel mai bun pilot din istoria WRC

Spaniolul Carlos Sainz, dublu campion al lumii, a fost ales drept cel mai bun pilot din istoria Camp.

Care sunt cele mai eficiente masti si de ce sunt obligatorii in public

Cele mai recente studii arata ca noul coronavirus poate fi raspandit inclusiv in timpul vorbirii, de aceea mastile de protectie ar trebui sa fie obligatorii in public. Chiar si cele facute in casa, daca respecta anumite reguli, pot fi eficiente in protectia impotriva Covid-19.

Economist roman din Paris: Coronabond-urile, unul dintre cele mai eficiente instrumente ale UE. Atitudinea Germaniei, nu atat egoista, cat puerila

Sebastian Buhai, economist roman din Paris, analizeaza raspunsul Uniunii Europene la criza provocata de pandemia de COVID-19. El crede ca unul dintre cele mai eficiente instrumente ale UE ar fi Coronabond-urile si califica pozitiile afisate in legatura cu acestea de Germania, Olanda si Austria, nu atat egoiste, cat mai ales puerile.

Numarul deceselor provocate de COVID-19 a trecut de 800 in Romania. Tanar de 30 de ani, printre cele mai recente victime

Bilantul deceselor in randul persoanelor cu coronavirus a ajuns la 801 luni dimineata, dupa ce Grupul de Comunicare Strategica a anuntat ca alti 11 romani au murit. Printre cele mai recente victime se afla si un barbat de 30 de ani din Bihor, care suferea si de obezitate.

Cele mai bune masti de protectie: doar un singur tip te-ar apara de virus. Ce rost au celelalte modele?

Pe fondul crizei medicale, echipamentele de protectie sunt greu de cumparat. Ce-ai la dispozitie acum sunt masti de protectie din trei straturi. Cat de eficiente sunt insa cand vine vorba.

Marea Britanie devine tara europeana cu cele mai multe decese provocate de Coronavirus

In Marea Britanie, numarul deceselor cauzate de COVID-19 a ajuns, marti, la 29. Anuntul a fost facut de ministrul de externe britanic Dominic Raab. Potrivit acestuia, Regatul Unit a atins acest bilant mai rapid decat Italia, transmit agentiile de presa internationale.

Care sunt cele mai populare 10 tipuri de cabine foto pentru evenimentul tau

Ultimii 2 ani ne-au aratat ca peste 80% din evenimentele cu specific de petrecere au o cabina foto. In functie de tipul evenimentului, de locatia unde el va avea loc sau de tema acestuia, ai la dispozitie o varietate de cabine foto din care poti alege. Mai mult, poti alege cabina foto care sa se integreze perfect in decor dar si in specificul evenimentului.

Cele mai bune bancuri cu scotieni. Ce doreste un scotian care a scapat dintr-un naufragiu

Glumele despre scotieni, dar mai ales despre zgarcenia care se spune ca ii caracterizeaza, starnesc intotdeauna zambete. in cele ce urmeaza, va vom prezenta o selectie de astfel de bancuri, care circula pe internet.

IN PRIMELE TREI LUNI DIN ACEST AN: Afacerile in comertul cu amanuntul au crescut cu 9,4%

Volumul cifrei de afaceri pentru comertul cu amanuntul cu exceptia comertului cu autovehicule si motociclete) a crescut in primele trei luni ale acestui an, comparativ cu perioada similara a anului trecut, atat ca serie bruta cat si ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate cu 9,4%, respectiv cu 7,5%, informeaza Institutul National de Statistica INS).

ştiri de la Online Sport

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )