Libnet.ro
UNICEF

13:15

CSM Bucuresti a primit wild card pentru Champions League

Online Sport Online Sport,
CSM Bucuresti a primit wild card pentru Champions League

Echipa feminina de handbal CSM Bucuresti a primit invitatie din partea Federatiei Europene EHF) pentru a evolua in viitorul sezon al Champions League, faza grupelor. continuă pe Online Sport

CSM Bucuresti a primit un wildcard pentru sezonul viitor de Liga Campionilor la handbal feminin. La masculin, Dinamo a fost lasata pe dinafara competitiei pe care a parasit-o fara sa piarda vreun meci

CSM Bucuresti a primit un wildcard din partea Federatiei Europene de Handbal EHF) si e sigura de participarea in editia viitoare a Ligii Campionilor la fete, dar nu a fost si cazul lui Dinamo Bucuresti, care nu.

Programul fazei finale a Champions League. Turneu de opt echipe la Lisabona!

UEFA a stabilit, miercuri, programul fazelor finale din Champions League si Europa League. Acestea se vor incheia dupa nu format inedit impus de pandemia de coronavirus.

UEFA schimba formatul - Cum se vor incheia Champions League si Liga Europa

UEFA cauta de zor sa gaseasca formatul potrivit pentru a reusi sa duca la bun sfarsit sezonul din Champions League si Europa League. Astfel, forul european va anunta cat de curand modalitatea gasita: mini-turneu care sa aiba loc la Lisabona.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )