Libnet.ro
UNICEF

21:45

Dan Petrescu are un cui impotriva UEFA: Mi se pare o exagerare

Online Sport Online Sport,
Dan Petrescu are un cui impotriva UEFA: Mi se pare o exagerare

CFR Cluj a ajuns la portile grupelor Champions League si trebuie sa mai treaca doar de Slavia Praga pentru a ajunge la masa bogatilor, insa Dan Petrescu este nemultumit de politica UEFA. continuă pe Online Sport

Gigi Becali, reactie de bun simt: Ce a declarat despre Dan Petrescu dupa Celtic CFR

Daca Gheorghe Hagi a sarit la gatul lui Dan Petrescu, inaintea marelui meci de la Glasgow, dupa care a tacut din gura, cand clujenii au trecut de campioana Scotiei, in schimb, Gigi Becali a avut puterea de a veni cu o declaratie eleganta.

Dan Petrescu, sageti catre FCSB: Aici antrenorul alege jucatorii

Dupa calificarea in playoff-ul Champions League, antrenorul Dan Petrescu nu uita sa trimita sageti catre rivala bucuresteana FCSB.

Celtic - CFR Cluj Dan Petrescu: Am demonstrat ca suntem cea mai buna echipa din Romania!Ce film le-a pus jucatorilor inainte de meci

Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu a declarat, marti seara, ca formatia sa a demonstrat ca este cea mai buna echipa din Romania.

Dan Petrescu, dupa calificarea in play-off-ul Champions League: Am demonstrat ca suntem cea mai buna echipa din Romania

Dan Petrescu, antrenorul celor de la CFR Cluj, a declarat, marti seara, ca echipa sa a demonstrat in meciul cu Celtic Glasgow, scor 4-3, ca este cea mai buna din Romania.

VIDEO Hagi, iesire violenta la adresa lui Dan Petrescu: Cum si-a atacat fostul coleg cu 24 de ore inaintea calificarii cu Celtic

Gheorghe Hagi are, periodic, niste iesiri bizare in cadrul unor conferinte de presa in care are impresia ca spune lucruri profunde.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )