Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presa germana: Faza finala a Champions League va avea loc la Lisabona

Hotnews Hotnews,
 Presa germana: Faza finala a Champions League va avea loc la Lisabona

Editia 2019-2020 a Champions League se va incheia cu un turneu gazduit de Lisabona, in luna august, finala fiind prevazuta pentru 22 sau 23 august, a anuntat, vineri, cotidianul german Bild pe site-ul sau, citat de AFP. continuă pe Hotnews

Finala Champions League in Portugalia. Un scenariu care asteapta confirmarea

Nemtii anunta ca Lisabona va gazdui turneul final al Champions League, o formula la care UEFA va apela ca solutie de criza.

Champions League: Turcia nu vrea sa renunte la gazduirea finalei: Suntem convinsi ca vom primi vesti bune

Turcia a reafirmat, joi, ca vrea sa gazduiasca, potrivit planurilor initiale, finala din acest an a Champions League, relateaza AFP.

CORONAVIRUS |Vaccinul pentru COVID-19 din SUA, in faza finala a testarilor. 30.000 de voluntari participa la studiul clinic

Vaccinul impotriva noului coronavirus, dezvoltat de compania de biotehnologie Moderna, primul testat in Statele Unite, se apropie de faza finala a studiilor clinice. 000 de voluntari vor participa la ultimele.

Raliul Dakar: Editia din 2021 va avea loc in Arabia Saudita intre 3 si 15 ianuarie

Editia din 2021 a Raliului Dakar, a doua care se va desfasura in Arabia Saudita, va avea loc intre 3 si 15 ianuarie si va propune o bucla in jurul orasului Jeddah, traseul fiind prezentat online joi de organizatorul competitiei, ASO, scrie AFP.

CSM Bucuresti apare pe lista EHF pentru un loc in viitoarea editie a Champions League

EHF a anuntat, miercuri, lista cluburilor care au facut cerere pentru obtinerea unui loc in editia viitoare a Ligii Campionilor la handbal feminin.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )