Libnet.ro
UNICEF

01:05

CFR Cluj isi consolideaza primul loc dupa 4-0 cu Chindia

Online Sport Online Sport,
CFR Cluj isi consolideaza primul loc dupa 4-0 cu Chindia

Campioana CFR Cluj a deschis etapa a 17-a din Liga 1 cu o victorie categorica impotriva nou-promovatei Chindia Targoviste. continuă pe Online Sport

CFR Cluj a invins cu scorul de 4-0 Chindia Targoviste, in Liga I

Formatia CFR Cluj a invins, vineri seara, pe teren propriu, cu scorul de 4-0 1-0), echipa Chindia Targoviste, intr-un meci din etapa a XVII-a a Ligii I.

Liga 1: CFR Cluj vs Chindia Targoviste 4-0 Bordeianu, la prima dubla din cariera

CFR Cluj s-a impus cu 4-0, vineri seara, impotriva formatiei Chindia Targoviste, in prima partida din etapa a 17-a a Ligii 1. in urma acestui rezultat, echipa lui Dan Petrescu a adunat 34 de puncte cu 5 mai multe decat FC Viitorul, clasata pe locul 2).

Asa am trait CFR Cluj - Chindia

Etapa a 17-a din Liga 1 a debutat, vineri seara, cu meciul dintre CFR Cluj si Chindia Targoviste, un duel intre fostii colegi de la echipa nationala, Dan Petrescu si Viorel Moldovan.

RAPORT DEVASTATOR! Romania, pe primul loc in UE la mortalitatea in randul copiilor

Statistica dureroasa pentru Romania1 Suntem pe primul loc in uniunea Europeana la mortalitatea in randul copiilor, potrivit unui raport realizat de Salvati Copii Romania si Avocatul Poporului. Mortalitatea.

Motivul pentru care Oana Radu s-a ingrasat la loc, dupa ce slabise miraculos. Sunt dependenta!

Oana Radu a vorbit pentru prima oara despre motivul adevarat care a facut-o sa se ingrase la loc. Artista a marturisit de ce a ajuns din nou la peste 100 de kilograme, dupa ce si-a indeplinit visul si a slabit atat de mult. Motivul pentru care Oana Radu s-a ingrasat la loc Oana Radu, invitata .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )