Libnet.ro
UNICEF

18:45

Dan Petrescu, despre barajul din Liga Natiunilor: O vad putin favorita pe Islanda

Hotnews Hotnews,
 Dan Petrescu, despre barajul din Liga Natiunilor: O vad putin favorita pe Islanda

Dupa partida dintre CFR Cluj si Chindia Targoviste, scor 4-0, Dan Petrescu a vorbit si despre adversara Romaniei din barajul din Liga Natiunilor, fiind de parere ca Islanda este putin favorita, datorita faptului ca joaca pe teren propriu. continuă pe Hotnews

Ciprian Marica, despre barajul din Liga Natiunilor: Islanda este o echipa cu care ne putem bate de la egal la egal

Ciprian Marica a vorbit despre adversara Romaniei de la barajul din Liga Natiunilor, Islanda. Marica este de parere ca reprezentativa Romaniei va avea o misiune foarte grea.

VIDEO Euro 2020: Islanda vs Romania in barajul din Liga Natiunilor

Vineri a avut loc, la Nyon, tragerea la sorti a meciurilor din barajul din Liga Natiunilor, aceasta fiind ultima varianta prin care tricolorii ar putea ajunge la Euro 2020. Sortii ne-au scos in cale prima reprezentativa a Islandei. Meciul se va disputa in deplasare.

Euro 2020: Romania afla vineri, incepand cu ora 13:00, pe cine va intalni in barajul din Liga Natiunilor

Vineri, incepand cu ora 13:00, va avea loc tragerea la sorti a barajului din Liga Natiunilor, aceasta fiind ultima sansa pentru nationala Romaniei de a obtine calificarea la Euro 2020. La turneul final european, tara noastra va gazdui patru partide: trei din faza grupelor si una din optimi.

Tragerea la sorti a play-off-ului din Liga Natiunilor. Romania si-a aflat adversara din barajul pentru Euro 2020

Romania si-a aflat adversara din barajul pentru Euro 2020, in urma tragerii la sorti a play-off-ului din Liga Natiunilor. Evenimentul a avut loc vineri, 22 noiembrie, la Nyon. Este ultima sansa de calificare a tricolorilor la turneul european din vara anului viitor. UPDATE Romania va juca impotriva Islandei, in deplasare, pe 26 martie 2020.

Dan Petrescu despre echipa nationala: In viata primesti ceea ce meriti

Antrenorul Dan Petrescu a evitat un raspuns direct pe subiectul posibilei preluari a echipei nationale dupa despartirea oficiala de Cosmin Contra.

Dan Petrescu ii vede favoriti pe islandezi

Nationala Romaniei va intalni Islanda in semifinalele barajului din Liga Natiunilor pentru calificarea la EURO 2020, iar fostul international Dan Petrescu ii vede favoriti pe insulari.

Pariul lui Dan Petrescu pentru o rivala din Liga 1: Va fi in primele doua

Dan Petrescu a vorbit intr-o conferinta de presa inainte de reluarea campionatului si despre lupta la titlu.

Dan Petrescu, despre sansele de a fi noul antrenor al nationalei: Nu m-a cautat nimeni de la Federatie

Nationala Romaniei este in cautarea unui nou selectioner dupa ce Cosmin Contra a demisionat ca urmare a ratarii califarii directe la Campionatul European din 2020 dupa ce a terminat abia pe locul 4 in grupa.

Dan Petrescu: Sa dai opt goluri cu Chindia nu e usor

Antrenorul Dan Petrescu a vorbit la cald despre meciul castigat contra Chindiei Targoviste, vineri seara, in uvertura etapei a 17-a din Liga 1.

Pentru CFR Cluj urmeaza cea mai grea perioada a sezonului. Dan Petrescu: Putem pierde totul

Dan Petrescu este de parere ca pauza competitionala avuta a fost de bun augur, dar spune ca perioada ca urmeaza este cea mai grea de pana acum.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )