Libnet.ro
UNICEF

05:00

Liga 1: Dinamo Bucuresti vs Chindia Targoviste 4-1 Cainii, la doua puncte de play-off

Hotnews Hotnews,
 Liga 1: Dinamo Bucuresti vs Chindia Targoviste 4-1 Cainii, la doua puncte de play-off

Dinamo a castigat disputa de pe teren propriu cu Chindia Targoviste, scor 4-1, in etapa a 19-a a Ligii I. Gratie acestei victorii, cainii s-au apropiat din nou la doua puncte de ultimul loc de play-off, ocupat in acest moment de FCSB. continuă pe Hotnews

Liga 1: Mihai Vodut (Chindia Targoviste), suspendat doi ani dupa ce a jucat la pariuri

Comisia de Disciplina si Etica a Federatiei Romane de Fotbal a decis luni, 2 decembrie, ca Mihai Vodut 25 de ani), acum jucator la Chindia Targoviste, sa fie suspendat doi ani si amendat cu 300. 000 de lei ca urmare a scandalului legat de pariuri.

Asa am trait Dinamo - Chindia Targoviste

De la 20:30 am transmis live text in aceasta pagina meciul Dinamo - Chindia Targoviste din etapa a 19-a in Liga 1.

Liga 1: Chindia Targoviste vs Academica Clinceni 2-5 Hat-trick pentru Merloi la doar 20 de ani

Formatia Academica Clinceni a invins, duminica, pe stadionul Ilie Oana din Ploiesti, cu scorul de 5-2, echipa Chindia Targoviste, intr-un meci din etapa a XVIII-a a Ligii I, in care adversarii au condus cu 1-0.

Chindia Targoviste a suferit o usturatoare infrangere cu Academica, scor 5-2

Academica Clinceni a invins in deplasare Chindia Targoviste, scor 5-2, dupa ce a fost condusa cu 1-0. Merloi a inscris trei goluri.

Liga Campionilor (handbal m): GOG vs Dinamo Bucuresti 31-32 Dulaii termina grupa fara infrangere si vor avea ocazia revansei cu Sporting in barajul pentru optimi

Dinamo Bucuresti, campioana Romaniei la handbal masculin, a terminat fara infrangere sapte victorii si trei remize) in Grupa D a Ligii Campionilor, dupa ce s-a impus si in ultima deplasare din Danemarca, scor 32-31 18-16), in fata formatiei GOG. in barajul pentru optimile de finala, dulaii se vor duela din nou cu Sporting CP clasata pe locul 2 in Grupa C). Cu un an in urma, formatia portugheza s-a impus cu 59-57 la general.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )