Libnet.ro
UNICEF

23:30

Cum a reactionat Simona Halep cand a fost intrebata de ce i se spuneMoney

Adevărul Adevărul,
Cum a reactionat Simona Halep cand a fost intrebata de ce i se spuneMoney

Simona Halep a pierdut finala turneului de la Cincinnati, fiind invinsa de Kiki Bertens, din Olanda, dupa un meci in trei seturi. continuă pe Adevărul

Simona Halep: A fost dificil sa iau decizia de a nu juca la New Haven

Romanca Simona Halep, numarul unu mondial in tenisul profesionist feminin, a declarat ca decizia de a nu juca la turneul de al New Haven Connecticut) a fost una dificil de luat. Dimineata luni dimineata, n.

S-a aflat ADEVARUL! De ce a RENUNTAT Andrei Pavel la colaborarea cu Simona Halep

Marius Vecerdea, fostul antrenor al rusoaicei Elena Dementieva locul 3 in clasamentul WTA, in 2009), considera ca incetarea colaborarii dintre Andrei Pavel si Simona Halep a fost cauzata de faptul ca.

Si-a securizat locul. Cate saptamani are asigurate Simona Halep pe locul 1 in lume, dupa finala de la Cincinnati

Simona Halep a fost invinsa de olandeza Kiki Bertens in finala de la Cincinnati, dar cu punctele acumulate si-a secruizat prezenta pe primul loc in clasamentului WTA.

Cincinnati nu e cu noroc! Simona Halep pierde pentru a treia oara in finala turneului american

Simona Halep a fost invinsa in trei seturi de olandeza Kiki Bertens, in ultimul act al competitiei de la Cincinnati, ratand sansa de a castigat al 19-lea trofeu din cariera.

Simona Halep, despre retragerea de la New Haven: Mi-a fost dificil sa iau decizia de a nu juca, dar trebuie sa ma odihnesc'

Dupa doua saptamani foarte intense, in care a castigat titlul la Montreal si a jucat finala la Cincinnati, Simona Halep 1 WTA) a acuzat dureri la tendonul lui Ahile de la piciorul drept si a fost fortata sa renunte la turneul Premier de la New Haven. Liderul mondial a declarat ca a fost foarte dificil sa ia decizia de a nu juca la competitia din Connecticut SUA), dar a precizat ca are nevoie de odihna.

Simona Halep a pierdut finala turneului de la Cincinnati

Romanca Simona Halep, numarul unu mondial, a fost invinsa de olandeza Kiki Bertens, cu 2-6, 7-6 6), 6-2, ieri, in finala turneului WTA de la Cincinnati Ohio), dotat cu premii totale de 2. 299 dolari. Halep 26 ani) s-a inclinat dupa doua ore si 5 minute de joc, in fata olandezei Bertens 26 ani, 17 WTA), la capatul unui meci solicitant.

VIDEO Schimb fabulos de mingi! Cel mai frumos punct al meciului dintre Simona Halep si Kiki Bertens a fost castigat de jucatoarea noastra

Simona Halep a pierdut finala turneului de la Cincinnati, desi a avut o minge de meci contra olandezei Kiki Bertens.

VIDEO Trebuie sa vedeti acest punct! Simona Halep a reusit o lovitura printre picioare in finala de la Cincinnati

Simona Halep, locul I WTA, a pierdut finala turneului de categorie Premier 5 de la Cincinnati, dupa ce a fost invinsa, duminica, de olandeza Kiki Bertens, locul 17 WTA, cu scorul de 2-6, 7-6 6), 6-2.

Simona Halep a pierdut finala turneului de la Cincinnati

Romanca Simona Halep, numarul unu mondial, a fost invinsa de olandeza Kiki Bertens, cu 2-6, 7-6 6), 6-2, duminica, in finala turneului WTA de la Cincinnati Ohio), dotat cu premii totale de 2.

Simona Halep a pierdut finala de la Cincinnati

Romanca Simona Halep, numarul unu mondial, a fost invinsa de olandeza Kiki Bertens, cu 2-6, 7-6 6), 6-2, duminica, in finala turneului WTA de la Cincinnati Ohio), dotat cu premii totale de 2.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.233 seconds )