Libnet.ro
UNICEF

10:15

Dialog tensionat intre Simona Halep si antrenorul sau. Ce si-au spus in timpul finalei de la Cincinnati

Antena3 Antena3,
Dialog tensionat intre Simona Halep si antrenorul sau. Ce si-au spus in timpul finalei de la Cincinnati

Simona Halep 1 WTA) si Darren Cahillau avut parte de un moment usor tensionat, duminica, in cadrul finalei de la Cincinnati, cu Kiki Bertens. Ea a avut o lovitura buna, iar tu te grabesti. Rabdare!. continuă pe Antena3

Finala turneului de la Cincinnati, intre Simona Halep si Kiki Bertens, va avea loc, duminica, de la ora 21.00

Finala turneului de categorie Premier de la Cincinnati, intre Simona Halep, locul I WTA, si olandeza Kiki Bertens, locul 17 WTA, va avea loc, duminica, de la ora 21.

Noua victorie pentru Simona Halep: S-a calificat n finala de la Cincinnati

Simona Halep, locul I WTA, va juca a treia finala la Cincinnati, a doua consecutiva, atat la aceasta competitie, cat si in sezon, dupa ce a invins-o cu scorul de 6-3, 6-4 pe Arina Sbalenka din Belarus, locul 34 WTA, transmite news. ro. Finala turneului de categorie Premier de la Cincinnati, intre Simona Halep, locul I WTA, si olandeza Kiki Bertens, locul 17 WTA, va avea loc, duminica, de la ora 21.

La un pas de istorie! Ce va realiza Simona Halep daca se impune in finala de azi si ce a declarat despre Kiki Bertens

Finala turneului de categorie Premier de la Cincinnati, intre Simona Halep, locul I WTA, si olandeza Kiki Bertens, locul 17 WTA, va avea loc azi de la ora 21.

infrangerea din finala de la Cincinnati a turnat gaz pe foc: Simona Halep, la un pas de RUPTURA de Darren Cahill

Infrangerea din finala de la Cincinnati pare sa fi tensionat relatia dintre Simona Halep si antrenorul ei, Darren Cahill. in timpul meciului, jucatoarea noastra a apelat la ajutorul lui Darren Cahill, insa.

HALEP - BERTENS LIVE STREAM la CINCINNATI. Simona Halep, in fata unui nou trofeu ONLINE VIDEO DIGISPORT

HALEP - BERTENS LIVE STREAM la CINCINNATI. Finala turneului WTA de la Cincinnati, dintre Simona Halep si Kiki Bertensse joaca astazi, de la ora 21. 00 Partida este in direct pe DigiSport 2.

VIDEO WTA Cincinnati: Simona Halep vs Kiki Bertens 6-2, 6-7 (6), 2-6 / Halep, nvinsa n finala dupa ce a ratat o minge de meci

Simona Halep 1 WTA) a pierdut a doua finala consecutiva disputata la Cincinnati, dupa un ultim act in care a cedat in fata olandezei Kiki Bertens 17 WTA), scor 6-2, 6-7 6), 2-6, desi a avut o evolutie de exceptie in primul set. Condusa cu 4-1 in mansa a doua, romanca a avut puterea sa revina si sa ajunga la minge de meci in tie-break, dar olandeza si-a asumat riscuri si a anulat-o, castigand ulterior setul. Epuizata din punct de vedere fizic dupa titlul de la Montreal si maratonul din Ohio, Simona nu mai putut tine ritmul in setul decisiv, reusind doar doua game-uri.

WTA Cincinnati: Simona Halep vs Kiki Bertens (de la ora 21:00) / Halep lupta pentru al patrulea trofeu din acest sezon

Aflata pentru al doilea an consecutiv in ultimul act al turneului Premier 5 de la Cincinnati, Simona Halep 1 WTA) va lupta pentru trofeu cu olandeza Kiki Bertens 17 WTA). Finala competitiei din Ohio este programata de la ora 21:00 ora Romaniei) si va fi transmisa in direct pe Digi Sport 2 si LiveText pe HotNews. ro.

VIDEO Simona Halep, dupa calificarea n finala de la Cincinnati: Am cstigat pentru ca am luptat pna la sfrsit (Rezumatul partidei Halep vs Sabalenka)

Simona Halep a avut nevoie de o ora si 16 minute pentru a-si asigura prezenta in a sasea finala din acest sezon si a doua in tot atatea saptamani. Liderul mondial a invins-o pe Aryna Sabalenka Belarus, 34 WTA), scor 6-3, 6-4, in semifinalele turneului de la Cincinnati, obtinand victoria cu numarul 450 a carierei.

Simona Halep pentru a patra oara consecutiv n semifinale la Cincinnati, dupa 6-4, 6-1 cu Lesia Turenko

Simona Halep, liderul WTA, s-a calificat pentru a patra oara in semifinalele turneului de la Cincinnati, vineri noapte, trecand in sferturile de finala de sportiva ucraineana Lesia Turenko, numarul 44 mondial, scor 6-4, 6-1, potrivit news. ro. Simona Halep a castigat primul set in 48 de minute, scor 6-4, revenind de la 1-4. Halep: Am avut noroc cu on-court coaching. Am schimbat jocul dupa ce a venit Darren pe teren si mi-a spus ce sa fac.

VIDEO WTA Cincinnati: Simona Halep vs Ashleigh Barty 7-5, 6-4 / Halep, calificata n sferturi - Duelul cu Lesia Tsurenko este programat n aceasta noapte

Simona Halep 1 WTA) a obtinut a doua victorie consecutiva in fata australiencei Ashleigh Barty 16 WTA) in decurs de doar cateva zile, calificandu-se astfel in sferturile turneului Premier 5 de la Cincinnati. Barty a fost agresiva si a reusit sa o puna de multe ori in dificultate pe romanca. Australianca a riscat foarte mult, cu mingi la limita, dar jucatoarea noastra a gestionat inteligent momentele importante si a fortat atat cat a fost nevoie pentru a obtine victoria. A fost 7-5, 6-4 pentru Halep, care va reveni pe teren peste cateva ore pentru duelul din sferturi cu Lesia Tsurenko 44 WTA).

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )