Libnet.ro
UNICEF

19:32

VIDEO Simona Halep s-a retras de la New Haven: care e explicatia oficiala

Adevărul Adevărul,
VIDEO Simona Halep s-a retras de la New Haven: care e explicatia oficiala

Dupa doua saptamani grele, la Montreal si Cincinnati, era de asteptat ca Simona Halep sa isi ia o pauza inainte de US Open. continuă pe Adevărul

VIDEO Simona Halep, dupa calificarea n finala de la Cincinnati: Am cstigat pentru ca am luptat pna la sfrsit (Rezumatul partidei Halep vs Sabalenka)

Simona Halep a avut nevoie de o ora si 16 minute pentru a-si asigura prezenta in a sasea finala din acest sezon si a doua in tot atatea saptamani. Liderul mondial a invins-o pe Aryna Sabalenka Belarus, 34 WTA), scor 6-3, 6-4, in semifinalele turneului de la Cincinnati, obtinand victoria cu numarul 450 a carierei.

VIDEO Simona Halep, ca un uragan! Rezumatul meciului cu Aryna Sabalenka, care a propulsat-o pe jucatoarea noastra in a 33-a finala din cariera

Simona Halep a trecut si de hopul semifinalelor, la turneul de la Cincinnati, unde a invins-o pe Aryna Sabalenka, din Belarus.

VIDEO Simona Halep va juca a treia finala la Cincinnati, a doua consecutiva dupa ce a castigat Rogers Cup

Simona Halep, locul I WTA, va juca a treia finala la Cincinnati, a doua consecutiva, atat la aceasta competitie, cat si in sezon, dupa ce a invins-o, duminica sambata, in orasul american), cu scorul de 6-3, 6-4, pe Arina Sbalenka din Belarus, locul 34 WTA.

Simona Halep s-a retras de la New Haven din ratiuni medicale

Asa cum era de asteptat Simona Halep a anuntat, luni, ca nu va evolua in turneul de la New Haven, in ultima saptamana dinaintea US Open.

Simona Halep, lovitura crunta inainte de US Open. S-a retras!

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, a anuntat, luni, ca se retrage din turneul WTA de la New Haven Connecticut), potrivit unui mesaj postat pe Twitter de organizatorii competitiei.

New Haven: Halep va ntlni o jucatoare din calificari n turul doi; Begu va juca mpotriva lui Ashleigh Barty n primul tur/ Ana Bogdan n turul doi al calificarilor

Liderul WTA Simona Halep va intalni o jucatoare venita din calificari, in turul doi al turneului de la New Haven, conform tragerii la sorti care a avut loc vineri, potrivit news. ro.

WTA New Haven: Irina Begu, nvinsa de Daria Gavrilova n primul tur

Jucatoarea romana de tenis Irina Begu a fost invinsa, duminica, in prima runda a turneului WTA de la New Haven Connecticut), dotat cu premii totale de 799. 000 de dolari, in timp ce Ana Bogdan a reusit sa acceada pe tabloul principal de simplu.

Ana Bogdan, pe tabloul principal la New Haven

Jucatoarea Ana Bogdan, locul 78 WTA, s-a calificat pe tabloul principal al turneului de categorie Premier de la New Haven.

WTA New Haven: Ana Bogdan, n ultimul tur al calificarilor

Jucatoarea romana de tenis Ana Bogdan a ajuns in runda finala a calificarilor pentru tabloul principal de simplu al turneului WTA de la New Haven Connecticut), dotat cu premii totale de 799. 000 de dolari, dupa ce a trecut de rusoaica Ana Blinkova, sambata, cu 6-3, 6-0.

Ana Bogdan, in ultimul tur al calificarilor la New Haven (WTA)

Jucatoarea romana de tenis Ana Bogdan a ajuns in runda finala a calificarilor pentru tabloul principal de simplu al turneului WTA de la New Haven Connecticut), dotat cu premii totale de 799. 000 de dolari, dupa ce.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )