Libnet.ro
UNICEF

01:05

LIVE Cirstea - Muguruza in optimi la Doha (13:00)

Online Sport Online Sport,
LIVE Cirstea - Muguruza in optimi la Doha (13:00)

Sorana Cirstea o intalneste pe Garbine Muguruza, joi dupa ora 13:00, in optimile de finala ale turneului WTA Premier 5 de la Doha, dotat cu premii totale in valoare de 3. 1 milioane de dolari. continuă pe Online Sport

LIVE Cirstea - Muguruza in optimi la Doha

Sorana Cirstea o intalneste pe Garbine Muguruza, joi dupa ora 13:00, in optimile de finala ale turneului WTA Premier 5 de la Doha, dotat cu premii totale in valoare de 3. 1 milioane de dolari.

Infrangere aspra pentru Cirstea in optimi la Doha

Sorana Cirstea a intalnit-o pe Garbine Muguruza, joi dupa ora 13:00, in optimile de finala ale turneului WTA Premier 5 de la Doha, dotat cu premii totale in valoare de 3. 1 milioane de dolari.

LIVE Text Sorana Cirstea vs Garbine Muguruza (de la ora 13:00)

Cand doua jucatoare cu o asemenea explozie in executie se intalnesc, atunci meciul promite multe lovituri direct castigatoare. In cele doua dispute anterioare, Sorana nu a reusit sa castige mai mult de cinci game-uri pe partida, insa fiecare meci are povestea lui. Sorana Cirstea isi ia pulsul sportiv impotriva Garbinei Muguruza, intr-un meci care are drept miza calificarea in sferturile turneului Premier 5 de la Doha. Intalnirea va fi in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro.

Cirstea continua la Doha, Begu eliminata

Sorana Cirstea si Irina Begu, cele doua jucatoare care au dus greul pentru echipa Romaniei in meciul cu Canada din Fed Cup, au intrat marti in competitia de la Doha.

LIVE CSM Poli Iasi - Botosani (18:00)

Etapa a 24-a din Liga 1 Betano continua, luni, cu derby-ul Moldovei intre CSM Poli Iasi si FC Botosani, partida cu implicatii in lupta pentru playoff. Apasati aici pentru live video.

SORANA CiRSTEA-GARBINE MUGURUZA ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT la Doha. Meci infernal pentru romanca

SORANA CiRSTEA-GARBINE MUGURUZA ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT Jucatoarea romana de tenis Sorana Cirstea a reusit o calificare spectaculoasa in optimile de finala ale turneului WTA de la Doha Qatar), dotat.

LIVE Halep debuteaza la Doha cu Makarova (miercuri, dupa 15:00)

Simona Halep revine in circuit dupa finala disputata la Australian Open si disputa, miercuri, primul ei meci la Doha in echipamentul noului sau sponsor tehnic, Nike.

LIVE Halep - Makarova in turul 2 la Doha. Debut in echipamentul Nike!

Simona Halep revine in circuit dupa finala disputata la Australian Open si disputa, miercuri, primul ei meci la Doha in echipamentul noului sau sponsor tehnic, Nike.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )