Libnet.ro
UNICEF

14:30

Rogers Cup: Cinci sportive din Romnia vor evolua marti la Montreal (Duel ntre Monica Niculescu si Sorana Crstea)

Hotnews Hotnews,
 Rogers Cup: Cinci sportive din Romnia vor evolua marti la Montreal (Duel ntre Monica Niculescu si Sorana Crstea)

Cinci jucatoare din Romania vor juca marti la Rogers Cup, competitie care se desfasoara la Montreal si care face parte din categoria Premier 5. Ajunsa pe tabloul principal din calificari, Monica Niculescu o va intalni in turul intai pe Sorana Cirstea. Se vor mai afla pe teren Ana Bogdan, Irina Begu si Mihaela Buzarnescu. continuă pe Hotnews

Rogers Cup: Ana Bogdan, nvinsa n primul tur al competitiei de la Montreal

Ana Bogdan 82 WTA), venita din calificari, a pierdut confruntarea cu Aryna Salbalenka 39 WTA), fiind eliminata in prima runda de la Rogers Cup, turneu de categorie Premier 5. Jucatoarea din Belarus s-a impus in trei seturi, scor 6-4, 4-6, 6-3, dupa o ora si 53 de minute de joc.

Rogers Cup: Sorana Crstea, nvingatoare n partida cu Monica Niculescu - Duel cu Venus Williams n turul doi

Dupa ce a fost condusa cu 1-0 la seturi, Sorana Cirstea 54 WTA) a reusit sa revina si s-a impus in duelul cu Monica Niculescu 69 WTA), venita din calificari, scor 3-6, 6-4, 6-4. Victoria ii asigura Soranei prezenta in turul al doilea de la Rogers Cup, turneu de categorie Premier 5 care se desfasoara la Montreal.

Rogers Cup: Pliskova, Goerges si Venus Williams, n turul doi; Strycova si Gavrilova, eliminate

Karolina Pliskova favorita 9), Julia Goerges 10) si Venus Williams 13) s-au calificat, printre altele, in turul al doilea de la Rogers Cup, turneu de categorie Premier 5. Barbora Strycova 21 WTA) si Daria Gavrilova 23 WTA) au parasit deja competitia de la Montreal, fiind invinse de Magdalena Rybarikova, respectiv Lucie Safarova.

Simona Halep si Irina Begu, eliminate in primul tur la Rogers Cup

Perechea Simona Halep/Irina Begu a fost eliminata, luni, in primul tur al probei de dublu la Rogers Cup, turneu de categorie Premier 5 care se desfasoara in aceasta saptamana la Montreal. Halep si Begu au.

Duel romnesc la Rogers Cup: Monica Niculescu vs Sorana Crstea n primul tur

Romania va avea sase reprezentante pe tabloul principal de la Rogers Cup, dupa ce Monica Niculescu 60 WTA) si Ana Bogdan 87 WTA) au reusit sa treaca de ultimele partide din calificari. in prima runda a turneului de categorie Premier 5, Niculescu o va intalni pe Sorana Cirstea 54 WTA).

Serena Williams, forfait de ultima ora: S-a retras de la Rogers Cup

Serena Williams s-a retras pe ultima suta de metri de la Rogers Cup, turneu din categoria Premier 5 care va debuta pe 6 august la Montreal. Locul 26 in clasamentul WTA, Williams a invocat motive personale.

Fifor: Achizitie a inca cinci aeronave din Portugalia

Plata de peste 2. 000 de miliarde de lei pentru cel de-al doilea sistem de rachete sol-aer cu bataie mare tip Patriot va fi facuta in septembrie, a spus, astazi, ministrul Apararii Nationale Mihai Fifor. El a amintit, in cadrul prezentarii bilantului la sase luni de mandat, si de avioanele F 16, spunand ca au fost incepute procedurile pentru achizitionarea a inca cinci aeronave din Portugalia, dintre care una cu dubla comanda, relateaza News. ro.

Rogers Cup: Irina Begu, eliminata de Ashleigh Barty n primul tur

Irina-Camelia Begu 55 WTA) a parasit turneul Premier 5 de la Montreal inca din prima runda, fiind invinsa de australianca Ashleigh Barty 16 WTA), cap de serie numarul 15, scor 6-3, 1-6, 7-5.

Rogers Cup: Simona Halep si Irina Begu, eliminate n primul tur la dublu dupa ce au ratat doua mingi de meci

Perechea romana compusa din Simona Halep si Irina Begu a fost eliminata in primul tur al probei de dublu din cadrul turneului WTA de la Montreal, dotat cu premii totale de 2,82 milioane dolari, fiind invinsa cu 4-6, 7-6 7/1), 11-9 de cuplul Johanna Konta Marea Britanie)/Shuai Zhang China), intr-o partida disputata luni.

webPR: Startup-ul din Romnia care a dezvoltat o solutie software folosita n recrutarea din Singapore, SUA sau Germania

Recrutarea oamenilor talentati provoaca, de cele mai multe ori, o competitie energica intre companiile din diverse domenii. O afacere nu poate evolua fara oamenii potriviti, iar profesionistii din HR apeleaza la metode diverse pentru a face cele mai reusite angajari. De cele mai multe ori, firmele isi propun sa acopere o pozitie vacanta intr-un timp cat mai scurt, apeland la site-uri de joburi sau retele de socializare.

ştiri din Sport

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1941 seconds )