Libnet.ro
UNICEF

06:45

SORANA CiRSTEA - GARBINE MUGURUZA LIVE la DOHA. ONLINE STREAM Digi Sport QATAR OPEN - VIDEO

Antena3 Antena3,
SORANA CiRSTEA - GARBINE MUGURUZA LIVE la DOHA. ONLINE STREAM Digi Sport QATAR OPEN - VIDEO

SORANA CiRSTEA - GARBINE MUGURUZA LIVE la DOHA. ONLINE STREAM Digi Sport QATAR OPEN - VIDEO. Sorana Cirstea o infrunta azi la Doha pe Garbine Muguruza din Spania in optimile de finala la Qatar Open. Partida incepe la ora 16:00 si este LIVE VIDEO pe Digi Sport si ONLINE STREAM pe Digi-Online. Partida este LIVE TEXTpe Antena3. ro. continuă pe Antena3

SORANA CiRSTEA - GARBINE MUGURUZA LIVE TEXT. inceput dezastruos pentru romanca

Set la zero pentru Muguruza, a patra favorita a turneului. Muguruza isi face serviciul, apoi are trei mingi de break pe serviciul romancei. Sorana salveaza prima dintre ele, insa cedeaza game-ul.

SORANA CiRSTEA-GARBINE MUGURUZA ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT la Doha. Meci infernal pentru romanca

SORANA CiRSTEA-GARBINE MUGURUZA ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT Jucatoarea romana de tenis Sorana Cirstea a reusit o calificare spectaculoasa in optimile de finala ale turneului WTA de la Doha Qatar), dotat.

Sorana Cirstea, invinsa categoric de Garbine Muguruza la Qatar Open

Sorana Cirstea a fost invinsa categoric de Garbine Muguruza, cap de serie numarul 4, in optimile Qatar Open. Jucatoarea din Spania s-a impus cu 6-0, 6-4 si este prima jucatoare calificata in sferturile de.

LIVE Text Sorana Cirstea vs Garbine Muguruza (de la ora 13:00)

Cand doua jucatoare cu o asemenea explozie in executie se intalnesc, atunci meciul promite multe lovituri direct castigatoare. In cele doua dispute anterioare, Sorana nu a reusit sa castige mai mult de cinci game-uri pe partida, insa fiecare meci are povestea lui. Sorana Cirstea isi ia pulsul sportiv impotriva Garbinei Muguruza, intr-un meci care are drept miza calificarea in sferturile turneului Premier 5 de la Doha. Intalnirea va fi in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro.

LIVE Text Sorana Cirstea vs Garbine Muguruza 0-6, 1-5

Cand doua jucatoare cu o asemenea explozie in executie se intalnesc, atunci meciul promite multe lovituri direct castigatoare. In cele doua dispute anterioare, Sorana nu a reusit sa castige mai mult de cinci game-uri pe partida, insa fiecare meci are povestea lui. Sorana Cirstea isi ia pulsul sportiv impotriva Garbinei Muguruza, intr-un meci care are drept miza calificarea in sferturile turneului Premier 5 de la Doha. Intalnirea este in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro.

ELISE MERTENS - SORANA CiRSTEA LIVE la DOHA. ONLINE STREAM Digi Sport Qatar Open - VIDEO

ELISE MERTENS - SORANA CiRSTEA LIVE la DOHA. ONLINE STREAM Digi Sport Qatar Open - VIDEO. Sorana Cirsteao infrunta azi la Doha pe Elise Mertens in turul secund la Qatar Open. Partida incepe la ora 16:00 si.

WTA Doha: Programul de joi al jucatoarelor din Romania - Sorana Cirstea vs Garbine Muguruza, primul meci al zilei

Simona Halep, Sorana Cirstea, Mihaela Buzarnescu si Monica Niculescu vor lupta, joi, pentru calificarea in sferturile turneului de categorie Premier 5 de la Doha. Prima jucatoare care va intra pe teren va fi Sorana Cirstea, intr-o partida de foc cu spaniola Garbine Muguruza, favorita numarul patru a competitiei. Meciul se va desfasura pe terenul central si va incepe la ora 13:00 ora Romaniei).

MIHAELA BUZARNESCU - JULIA GORGES LIVE la DOHA. ONLINE STREAM Digi Sport QATAR OPEN - VIDEO

MIHAELA BUZARNESCU - JULIA GORGES LIVE la DOHA. ONLINE STREAM Digi Sport QATAR OPEN - VIDEO. Mihaela Buzarnescu o infrunta azi la Doha pe Julia Gorges din Germania in optimi la Qatar Open. Partida incepe la ora 16:00 si este LIVE VIDEO pe Digi Sport si ONLINE STREAM pe Digi-Online. Partida este LIVE TEXTpe Antena3. ro.

MONICA NICULESCU - CAROLINE WOZNIACKI LIVE la DOHA. ONLINE STREAM Digi Sport QATAR OPEN - VIDEO

MONICA NICULESCU - CAROLINE WOZNIACKI LIVE la DOHA. ONLINE STREAM Digi Sport QATAR OPEN - VIDEO. Monica Niculescu o infrunta azi la Doha pe numarul unu mondial Caroline Wozniacki in optimi la Qatar Open. Partida.

HALEP - SEVASTOVA LIVE la DOHA. ONLINE STREAM Digi Sport QATAR OPEN - VIDEO

SIMONA HALEP - ANASTASIJA SEVASTOVA LIVE la DOHA. ONLINE STREAM Digi Sport QATAR OPEN - VIDEO. Simona Halep o infrunta azi la Doha pe Anastasija Sevastova din Letoniain optimi la Qatar Open. Partida.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )