Libnet.ro
UNICEF

14:30

Sorana Cirstea, invinsa categoric de Garbine Muguruza la Qatar Open

Antena3 Antena3,
Sorana Cirstea, invinsa categoric de Garbine Muguruza la Qatar Open

Sorana Cirstea a fost invinsa categoric de Garbine Muguruza, cap de serie numarul 4, in optimile Qatar Open. Jucatoarea din Spania s-a impus cu 6-0, 6-4 si este prima jucatoare calificata in sferturile de. continuă pe Antena3

SORANA CiRSTEA - MARIA SAKKARI LIVE la Qatar (Doha). ONLINE STREAM DigiSport - VIDEO

SORANA CiRSTEA - MARIA SAKKARI LIVE la Qatar Doha). ONLINE STREAM DigiSport - VIDEO. Sorana Cirstea o va infrunta pe grecoaica Maria Sakkari in primul tur al Qatar Open, la Doha. Partida incepe la ora 16:00 si.

SORANA CiRSTEA - GARBINE MUGURUZA LIVE la DOHA. ONLINE STREAM Digi Sport QATAR OPEN - VIDEO

SORANA CiRSTEA - GARBINE MUGURUZA LIVE la DOHA. ONLINE STREAM Digi Sport QATAR OPEN - VIDEO. Sorana Cirstea o infrunta azi la Doha pe Garbine Muguruza din Spania in optimile de finala la Qatar Open. Partida incepe la ora 16:00 si este LIVE VIDEO pe Digi Sport si ONLINE STREAM pe Digi-Online. Partida este LIVE TEXTpe Antena3. ro.

Sorana Cirstea a incasat o corectie drastica de la Garbine Muguruza. Set neverosimil in defavoarea romancei

Sorana Cirstea, locul 38 WTA, a parasit turneul de la Doha, dupa ce a fost invinsa fara drept de apel, cu scorul de 6-0, 6-4, de Garbine Muguruza, locul 4 WTA, la Qatar Open.

Sorana Cirstea a fost infranta in optimi la Doha

Sorana Cirstea a fost invinsa la Doha de Garbine Muguruza in optimile de finala ale turneului WTA Premier, fiind eliminata.

LIVE VIDEO, in direct de la Doha - Sorana Cirstea o infrunta pe Garbine Muguruza, in turul III la Qatar Open

Sorana Cirstea o intalneste la Doha pe Garbine Muguruza si incearca sa se califice in sferturile de finala ale competitiei din Qatar.

Sorana Cirstea, victorie superba la Doha, in meciul cu Mertens. Urmeaza un meci-soc!

Sorana Cirstea a invins-o pe Elise Mertens, cap de serie nr. 15, in turul doi la Qatar Open. Romanca s-a impus cu 7-5, 6-4 si o va intalni in optimi pe favorita nr. 4 a turneului, Garbine Muguruza din.

SORANA CiRSTEA-GARBINE MUGURUZA ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT la Doha. Meci infernal pentru romanca

SORANA CiRSTEA-GARBINE MUGURUZA ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT Jucatoarea romana de tenis Sorana Cirstea a reusit o calificare spectaculoasa in optimile de finala ale turneului WTA de la Doha Qatar), dotat.

Sorana Cirstea a invins-o pe Mertens in turneul de la Doha. O asteapta meciul cu Garbine Muguruza

Sorana Cirstea a invins-o, miercuri, pe Elise Mertens, cap de serie nr. 15, in turul doi la Qatar Op.

WTA Doha: Sorana Cirstea paraseste competitia in optimi (0-6, 4-6 cu Garbine Muguruza)/ Black Friday

Cu doar opt puncte castigate in primul set, Sorana Cirstea 38 WTA) a fost o prada usoara pentru Garbine Muguruza 4 WTA). Jucatoarea noastra s-a chinuit parca sa ii faca meciul lejer adversarei, cadourile venind pe banda rulanta. Cu evolutii bune in ultima perioada, Sorana nu a avut deloc o zi inspirata, cele 43 de erori nefortate cantarind enorm in economia partidei 0-6, 4-6, dupa doar 64 de minute). Cirstea paraseste turneul Premier 5 de la Doha in optimi si trebuie sa mearga mai departe in minte cu lucrurile pozitive aratate in aceasta competitie si au fost destule). Se actualizeaza.

WTA Doha: Programul de joi al jucatoarelor din Romania - Sorana Cirstea vs Garbine Muguruza, primul meci al zilei

Simona Halep, Sorana Cirstea, Mihaela Buzarnescu si Monica Niculescu vor lupta, joi, pentru calificarea in sferturile turneului de categorie Premier 5 de la Doha. Prima jucatoare care va intra pe teren va fi Sorana Cirstea, intr-o partida de foc cu spaniola Garbine Muguruza, favorita numarul patru a competitiei. Meciul se va desfasura pe terenul central si va incepe la ora 13:00 ora Romaniei).

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )