Libnet.ro
UNICEF

01:05

WTA Beijing: Sorana Crstea, n turul doi al calificarilor

Hotnews Hotnews,
 WTA Beijing: Sorana Crstea, n turul doi al calificarilor

Sorana Cirstea, locul 57 WTA si cap de serie numarul 5, a invins-o, vineri, cu scorul de 4-6, 6-4, 7-6 2), pe americanca Varvara Lepcenko, locul 105 WTA, in primul tur al calificarilor turneului de categorie Premier Mandatory de la Beijing. continuă pe Hotnews

WTA Wuhan: Elina Svitolina si Julia Goerges, eliminate n turul doi (Rezultatele zilei)

Elina Svitolina si Julia Goerges favorite numarul 6 si 11) au parasit turneul de la Wuhan categorie Premier 5) dupa ce au fost invinse in turul doi de Aryna Sabalenka, respectiv Sofia Kenin. Caroline Wozniacki, Angelique Kerber, Anett Kontaveit si Petra Kvitova s-au calificat in optimi. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei.

WTA Wuhan: Elina Svitolina, Karolina Pliskova si Julia Goerges, eliminate n turul doi (Rezultatele zilei)

Elina Svitolina, Karolina Pliskova si Julia Goerges favorite numarul 6, 8 si 11) au parasit turneul de la Wuhan categorie Premier 5) dupa ce au fost invinse in turul doi de Aryna Sabalenka, Qiang Wang, respectiv Sofia Kenin. Caroline Wozniacki, Angelique Kerber, Garbine Muguruza si Petra Kvitova s-au calificat in optimi. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei.

WTA Wuhan: Elina Svitolina, Karolina Pliskova, Caroline Garcia si Julia Goerges, eliminate n turul doi (Rezultatele zilei)

Elina Svitolina, Karolina Pliskova, Caroline Garcia si Julia Goerges favorite numarul 6, 8, 4 si 11) au parasit turneul de la Wuhan categorie Premier 5) dupa ce au fost invinse in turul doi de Aryna Sabalenka, Qiang Wang, Katerina Siniakova, respectiv Sofia Kenin. Caroline Wozniacki, Angelique Kerber, Garbine Muguruza, Petra Kvitova si Daria Kasatkina s-au calificat in optimi. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei.

WTA Beijing: Ana Bogdan, nvinsa n primul tur al calificarilor

Ana Bogdan, locul 81 WTA si cap de serie numarul 13, a fost invinsa, vineri, cu scorul de 6-2, 6-4, de jucatoarea ucraineana de 18 ani Dayana Yastremska, locul 110 WTA, in primul tur al calificarilor de la China Open.

Halep, drum tot mai liber spre finala de la Wuhan: Surprize uriase in China! Trei jucatoare de Top 10, invinse in turul doi

Simona Halep va debuta direct in turul II si, in cazul in care va trece de Cibulkova 31 WTA), va avea o misiune mai usoara in China.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )