Libnet.ro
UNICEF

12:46

WTA Madrid: Sorana Crstea, n turul doi, dupa o victorie n trei seturi mpotriva cehei Katerina Siniakova

Hotnews Hotnews,
 WTA Madrid: Sorana Crstea, n turul doi, dupa o victorie n trei seturi mpotriva cehei Katerina Siniakova

Sorana Cirstea, locul 35 WTA, a invins-o duminica pe sportiva ceha Katerina Siniakova, locul 51 WTA, cu scorul de 6-4, 2-6, 6-4, calificandu-se in turul al doilea al turneului de categorie Premier Mandatory Madrid Open. continuă pe Hotnews

ATP Madrid: Marius Copil, n turul doi al calificarilor

Marius Copil, locul 86 ATP, a acces, sambata, in turul doi al calificarilor la turneul de Masters 1000 de la Madrid, cu premii totale de peste sase milioane de euro.

Sorana Cirstea, in turul doi la turneul WTA de la Madrid

Jucatoarea romana de tenis Sorana Cirstea s-a calificat, duminica, in runda a doua a turneului WTA de la Madrid, dotat cu premii totale de 6. 828 euro, dupa ce a invins-o pe Katerina Siniakova Cehia), cu.

WTA Madrid: Simona Halep, Sorana Crstea si Mihaela Buzarnescu vor evolua duminica

Organizatorii turneului de la Madrid au anuntat programul zilei de duminica, Simona Halep, Sorana Cirstea si Mihaela Buzarnescu urmand sa debuteze la competitia de categorie Premier Mandatory. Meciul dintre Halep si Ekaterina Makarova va fi al doilea al zilei pe arena Manolo Santana si va incepe in jurul orei 14:00.

VIDEO WTA Madrid: Mihaela Buzarnescu, eliminata n primul tur - Maria Sharapova, duel cu Irina Begu

La o zi distanta dupa ce a disputat finala turneului de la Praga, Mihaela Buzarnescu 37 WTA) a intrat in scena la competitia Premier Mandatory de la Madrid. Jucatoarea noastra nu a gasit solutii pentru jocul Mariei Sharapova 53 WTA), cedand in doua seturi, scor 6-4, 6-1. A fost a doua victorie a rusoacei din tot atatea meciuri cu Buzarnescu.

WTA Madrid: Elise Mertens, adversara Simonei Halep n turul al doilea

Pentru un loc in optimile de finala ale turneului de categorie Premier Mandatory de la Madrid, Simona Halep 1 WTA) se va duela cu belgianca Elise Mertens 19 WTA), invingatoare cu 6-4, 6-4 in fata compatrioatei sale Alison Van Uytvanck 48 WTA).

WTA Madrid: Simona Halep o va ntlni pe Ekaterina Makarova n primul tur (Buzarnescu vs Sharapova, Begu vs Ostapenko)

Vineri a avut loc tragerea la sorti a tablourilor de concurs de la Madrid, competitie unde Simona Halep campioana ultimelor doua editii) o va intalni in primul tur pe Ekaterina Makarova. Liderul mondial se afla pe aceeasi parte cu jucatoare precum Karolina Pliskova posibil duel in sferturi) si Garbine Muguruza s-ar putea intalni in semifinale). Jucatoarele din Romania nu au avut noroc la stabilirea tintarului: Mihaela Buzarnescu vs Maria Sharapova, Irina Begu vs Jelena Ostapenko si Sorana Cirstea vs Katerina Siniakova.

WTA Madrid: Partida Irina Begu vs Jelena Ostapenko se va disputa smbata, dupa ora 21:30

Turneul de categorie Premier Mandatory de la Madrid va debuta sambata, ultima intalnire a zilei aducandu-le fata in fata pe Irina-Camelia Begu 36 WTA) si Jelena Ostapenko Letonia, 5 WTA), cap de serie numarul 5. Confruntarea dintre cele doua jucatoare va avea loc pe arena Manolo Santana, nu mai devreme de ora 21:30, putand fi urmarita in direct la Digi Sport 2.

WTA Madrid: Simona Halep vs Ekaterina Makarova se va juca duminica, n jurul orei 14:00

A doua zi a turneului Premier Mandatory de la Madrid programeaza duelul dintre Simona Halep 1 WTA) si Ekaterina Makarova Rusia, 32 WTA). Campioana ultimelor doua editii ale competitiei din capitala Spaniei o va intalni pentru a saptea oara pe Makarova, jucatoare pe care a invins-o de patru ori pana acum. Partida va incepe in jurul orei 14:00 si va fi transmisa in direct pe Digi Sport 2 si LiveText pe HotNews. ro.

WTA Madrid: Ana Bogdan, nvinsa de Kristyna Pliskova n ultimul tur al calificarilor

Jucatoarea romana de tenis Ana Bogdan a fost invinsa de Kristyna Pliskova Cehia) cu 3-6, 7-5, 6-2, sambata, in ultima runda a calificarilor pentru accederea pe tabloul principal de simplu al turneului WTA de la Madrid, dotat cu premii totale de 6. 828 euro.

ştiri din Sport

actualitate, 12:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )