Libnet.ro
UNICEF

19:45

WTA Wuhan: Sorana Crstea, eliminata n primul tur al calificarilor

Hotnews Hotnews,
 WTA Wuhan: Sorana Crstea, eliminata n primul tur al calificarilor

Sorana Cirstea, locul 52 WTA si cap de serie numarul 4, a fost eliminata in turul intai al calificarilor turneului de la Wuhan, de categorie Premier 5. continuă pe Hotnews

WTA Wuhan: Ana Bogdan, nvinsa n primul tur al calificarilor, dupa ce a cstigat primul set

Ana Bogdan, locul 80 WTA si cap de serie numarul 14, a pierdut in primul tur al calificarilor turneului de la Wuhan, de categorie Premier 5, impotriva locului 120 WTA, Yingying Duan, scor 6-2, 2-6, 3-6, intr-o ora si 57 de minute.

WTA Seul: Irina Begu, victorie n primul tur mpotriva Monei Barthel

Irina Begu locul 55 WTA) s-a impus in doua seturi impotriva Monei Barthel locul 93 WTA), scor 7-5, 6-4, intr-un meci din primul tur al turneului de la Seul Coreea de Sud), care a durat o ora si 42 de minute.

WTAGuangzhou:Ana Bogdan a abandonat n meciul cu Christina McHale din primul tur

Jucatoarea de tenis Ana Bogdan, locul 80 mondial, a abandonat in setul trei al meciului cu americanca Christina McHale, locul 114 WTA, din primul tur de la Guangzhou China), turneu de 250. 000 de dolari.

WTA Wuhan: Simona Halep va juca mpotriva cstigatoarei dintre Magdalena Rybarikova si Dominika Cibulkova

Simona Halep, locul I WTA, va evolua, saptamana viitoare, direct in turul al doilea al Wuhan Open, faza in care o va intalni pe invingatoarea dintre jucatoarele slovace Magdalena Rybarikova, locul 35 WTA 4-1 in intalnirile directe), si Dominika Cibulkova, locul 30 WTA 2-4). Se actualizeaza.

WTA Wuhan: Simona Halep va juca mpotriva cstigatoarei dintre Magdalena Rybarikova si Dominika Cibulkova, n turul al doilea

Simona Halep, locul I WTA, va evolua, saptamana viitoare, direct in turul al doilea al Wuhan Open, faza in care o va intalni pe invingatoarea dintre jucatoarele slovace Magdalena Rybarikova, locul 35 WTA 4-2 in intalnirile directe), si Dominika Cibulkova, locul 30 WTA 2-4).

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )