Libnet.ro
UNICEF

08:15

Fotbalul romanesc, in delir: Ianis Hagi si-a gasit echipa! Transfer de milioane de euro pentru cel mai mediatizat jucator din tara

Adevărul Adevărul,
Fotbalul romanesc, in delir: Ianis Hagi si-a gasit echipa! Transfer de milioane de euro pentru cel mai mediatizat jucator din tara

S-a scris si s-a spus ca Ianis Hagi 20 de ani) e disputat de marile forte ale fotbalului mondial, in frunte cu Barcelona, Manchester City si Borussia Dortmund. Deocamdata insa, realitatea ne-a aratat altceva. continuă pe Adevărul

Cristi Bivolaru, director Viitorul: Exista interes de la echipe importante pentru Ianis Hagi

Directorul clubului Viitorul, Cristi Bivolaru, a vorbit despre cel mai cald subiect al verii din fotbalul din Romania, transferul lui Ianis Hagi. Oficialul constantenilor a precizat ca in urma cu cateva zile au avut loc negocieri cu o echipa, dar partile implicate nu au ajuns la nicio concluzie.

Ianis Hagi, transfer de Champions League. Regele a dat marea lovitura

Ianis Hagi va fi transferat in Belgia, la Genk, echipa care a castigat campionatul in acest an si care va juca direct in grupele Champions League. Gica Hagi a dat marea lovitura financiara. Va primi 8 milioane de euro din partea belgienilor pentru transferul fiului sau, plus procent dintr-o viitoare vanzare. Ianis Hagi, transferat la .

Ianis Hagi, catre campioana Belgiei

Fotbalistul roman Ianis Hagi va efectua vineri vizita medicala inainte de a semna cu Racing Genk, ca.

Presa: Ianis Hagi va semna cu Genk, campioana Belgiei

Fotbalistul roman Ianis Hagi va efectua vineri vizita medicala inainte de a semna cu Racing Genk, campioana Belgiei, scriu ziarele Het Nieuwsblad si La Derniere Heure.

S-a decis viitoarea destinatie a lui Ianis Hagi. Vineri semneaza contractul

Presa din Belgia anunta iminenta trecere a lui Ianis Hagi la campioana acestei tari.

Ianis Hagi, dezvaluiri despre tatal sau: Cand a fost de tipat, a tipat, cand a fost de imbratisat, a imbratisat

Ianis Hagi este unul dintre cei mai curtati fotbalisti ai momentului, dupa evolutiile bune avute la Campionatul European de tineret.

Barcelona il cumpara pe Ianis Hagi, dar il va imprumuta la o alta formatie

Presa catalana anunta ca FC Barcelona e dispusa sa ofere 10 miioane de euro pentru transferul lui Ianis Hagi, de la Viitorul.

Hagi distruge UEFA: Discurs teribil al Regelui si acuze dure despre cum a fost ingropat fotbalul romanesc

Romania e absenta din grupele Ligii Europa incepand cu sezonul 2018-2019 si au trecut sase ani de cand n-a mai vazut grupele Ligii Campionilor. Desi multi sunt constienti ca lipsa valorii sta in spatele acestei caderi, periodic, Gheorghe Hagi da vina pe UEFA.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )