Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Manchester City, campioana pentru a doua oara la rand (4-1 cu Brighton) - Al saselea titlu din istorie pentru cetateni

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Manchester City, campioana pentru a doua oara la rand (4-1 cu Brighton) - Al saselea titlu din istorie pentru cetateni

Manchester City a cucerit pentru a doua oara consecutiv titlul de campioana in Premier League. Cetatenii au fost condusi cu 1-0 pe terenul celor de la Brighton, dar au reactionat imediat si au intrat in avantaj la pauza 2-1). Trupa lui Guardiola a risipit emotiile in partea a doua, marcand inca doua goluri. S-a incheiat 4-1, iar Manchester City isi trece in palmares al saselea titlu din istorie. Rivala Liverpool a invins-o cu 2-0 pe Wolves, dar victoria a fost in zadar. continuă pe Hotnews

Manchester City, campioana pentru a doua oara la rand (4-1 cu Brighton) - Al saselea titlu din istorie pentru cetateni

Manchester City a cucerit pentru a doua oara consecutiv titlul de campioana in Premier League. Cetatenii au fost condusi cu 1-0 pe terenul celor de la Brighton, dar au reactionat imediat si au intrat in avantaj la pauza 2-1). Trupa lui Guardiola a risipit emotiile in partea a doua, marcand inca doua goluri. S-a incheiat 4-1, iar Manchester City isi trece in palmares al saselea titlu din istorie. Rivala Liverpool a invins-o cu 2-0 pe Wolves, dar victoria a fost in zadar.

VIDEO Horia Tecau si Jean-Julien Roger, campioni pentru a doua oara la Madrid

Horia Tecau si Jean-Julien Rojer au castigat pentru a doua oara proba de dublu din cadrul turneului Masters de la Madrid. Perechea romano-olandeza i-a invins in finala pe Diego Schwartzman Argentina) si Dominic Thiem Austria), scor 6-2, 6-3.

Simona Gherghe a devenit mamica pentru a doua oara

Simona Gherghe a devenit mamica pentru a doua oara. Prezentatoarea emisiunii Acces Direct a adus pe lume joi seara, un baietel, Vlad Ioan.

Horia Tecau si Jean-Julien Roger, campioni pentru a doua oara la Madrid

Horia Tecau si Jean-Julien Rojer au castigat pentru a doua oara proba de dublu din cadrul turneului Masters de la Madrid. Perechea romano-olandeza i-a invins in finala pe Diego Schwartzman Argentina) si Dominic Thiem Austria), scor 6-2, 6-3.

Simona Gherghe a devenit mamica pentru a doua oara. Prima fotografie cu micutul FOTO

Simona Gherghe a devenit mamica pentru a doua oara. Prezentatoarea emisiunii Acces Direct a adus pe lume joi seara, un baietel, Vlad Ioan. Micutul s-a nascut la ora 20:37, a avut la nastere 2,370 kg si a.

Pariati pe Brighton - Manchester City

Etapa finala a Premier League decide titlul intre Manchester City si Liverpool. Vedeti cotele oferite de FORTUNA pentru meciul dintre Brighton si City, oaspetii fiind obligati sa castige.

City, campioana! Liverpool, drama continua: Echipa lui Klopp a pierdut titlul in Premier League dupa un scenariu teribil

1990 e anul in care Liverpool a castigat campionatul ultima data. Si, din pacate pentru suporterii cormoranilor, nici acest sezon n-a adus trofeul mult dorit. Consolarea poate fi insa finala Ligii Campionilor, programata pentru 1 iunie.

Fost primar PSD condamnat pentru a doua oara la inchisoare cu executare. Cat timp va sta dupa gratii

Edilul a fost gasit vinovat de comiterea a trei fapte de abuz in serviciu contra intereselor publice si de trei infractiuni de fals intelectual asimilat faptelor de coruptie.

SIMONA HALEP-BELINDE BENCIC ONLINE STREAM LIVE VIDEO MADRID. Sansa uriasa pentru Simona

SIMONA HALEP-BELINDE BENCIC ONLINE STREAM LIVE VIDEO MADRID Jucatoarea elvetiana de tenis Belinda Bencic va fi adversara Simonei Halep in semifinalele turneului de la Madrid WTA), dotat cu premii totale in valoare .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )