Libnet.ro
UNICEF

00:07

CM 2018: Anglia invinge Columbia la loviturile de departajare si ajunge in sferturi, unde va infrunta Suedia (FOTO)

B1 B1,
CM 2018: Anglia invinge Columbia la loviturile de departajare si ajunge in sferturi, unde va infrunta Suedia (FOTO)

Echipa nationala de fotbal a Angliei s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Mondiale de fotbal din Rusia, marti seara, dupa ce a trecut, la Moscova, de nationala Columbiei cu scorul de 4-3 la loviturile. continuă pe B1

Anglia a invins Columbia la loviturile de departajare si s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Mondiale

Reprezentativa Angliei s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Mondiale, dupa ce a invins, marti, la Moscova, cu scorul de 4-3, la loviturile de departajare, selectionata Columbiei, in optimile competitiei.

CM 2018: Brazilia invinge Mexicul si merge in sferturi. Mexicanii au incercat sa-i copieze pe romanii lui Hagi la Mondialul din 1998 (VIDEO)

Brazilia s-a calificat luni in sferturile Campionatului Mondial de Fotbal, dupa ce a trecut de nationala Mexicului, cu scorul de 2-0, pe stadionul din Samara. Neymar a fost jucatorul meciului: starul lui.

Anglia elimina Columbia de la Cupa Mondiala si se califica in sferturi

Nationala de fotbal a Angliei a reusit sa se califice, dupa penalty-uri, in sferturile de finala ale Cupei Mondiale din Rusia, dupa ce a trecut de nationala Columbiei. Scorul dupa 120 de minute a fost.

CM 2018: Suedia vs Elvetia si Columbia vs Anglia, ultimele meciuri din optimi

Marti vor fi stabilite ultimele doua echipe care merg in sferturile Campionatului Mondial din Rusia. Primul duel al zilei se va disputa intre Suedia si Elvetia, iar faza optimilor se incheie cu un meci de gala intre Anglia castigatoarea trofeului in 1966) si Columbia, nationala care a ajuns pana in sferturi la editia precedenta a CM. Partidele pot fi urmarite in direct pe TVR 1, TVR HD si LiveText pe HotNews. ro.

Nicolai Jorgensen, amenintat cu moartea dupa ce a ratat la loviturile de departajare n meciul cu Croatia; Federatia daneza a alertat politia

Atacantul Nicolai Jorgensen a primit amenintari cu moartea pe retelele de socializare, dupa ce a ratat una dintre loviturile de departajare, in meciul Croatia - Danemarca, din optimile de finala ale Cupei Mondiale, informeaza Reuters, potrivit News. ro.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )