Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Golul zilei: Cum sa arcuiesti un balon n vinclul portii, lectie predata de James Rodriguez

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Golul zilei: Cum sa arcuiesti un balon n vinclul portii, lectie predata de James Rodriguez

Columbia a invins Statele Unite ale Americii cu scorul de 4-2 intr-un meci amical disputat pe stadionul Raymond James din Tampa. Primul si cel mai spectaculos gol al partidei a fost marcat de James Rodriguez, in minutul 36, dupa ce a preluat o minge la marginea careului, s-a intors cu fata spre poarta din patru miscari si a trimis o lovitura de senzatie, cu mult efect, la vinclul portii aparate de Zackary Steffen. continuă pe Hotnews

VIDEO Golul zilei - Atunci cnd terenul devine prea mic pentru un asemenea sut

Ian Morris a reusit unul din cele mai spectaculoase goluri din aceasta toamna, jucatorul celor de la Bohemians inscriind cu un sut care a facut sa para terenul de fotbal la dimensiuni reduse. Executia a venit in Cupa Irlandei, in meciul Cork City - Bohemians 2-1.

VIDEO Punctul zilei: Daniil Medvedev: voleul, efectul si aplauzele lui Roger Federer

Chiar daca a pierdut meciul impotriva lui Roger Federer, Daniil Medvedev a confirmat forma extraordinara prin care trece si a oferit punctul zilei in tenis. Dupa un schimb aprig de lovituri, in care rusul a dominat de la fileu, Fedex a incercat sa-l paseze pe Daniil, proaspat campion in Japonia, insa acesta a raspuns cu o lovitura care a avut atat de mult efect incat s-a intors in terenul sau. Campionul elvetian nu a ezitat si i-a oferit lui Medvedev aplauzele binemeritate.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,234 seconds )