Libnet.ro
UNICEF

14:00

10 lucruri mai putin cunoscute despre Cupa Mondiala din Rusia

Adevărul Adevărul,
10 lucruri mai putin cunoscute despre Cupa Mondiala din Rusia

Turneul final al Campionatului Mondial aduce mai multe noutati, printre care folosirea arbitrajului video sau cea de-a patra schimbare. Pe langa inovatiile intens mediatizate, exista si cateva curiozitati despre aceasta competitie despre care s-a vorbit mai putin. Iata-le pe cele mai interesante:. continuă pe Adevărul

Primaria Capitalei: Operatorii de salubrizare au curatat Piata Victoriei in mai putin de o ora

Operatorii de salubrizare au curatat Piata Victoriei in mai putin de o ora, anunta duminica Primaria Capitalei, dupa ce intreaga intersectie si strazile adiacente au ramas pline de peturi, hartii si pancarte rupte la finalul mitingului PSD de sambata, la care au participat peste 150. 000 de oameni.

Top 10 cele mai vandute telefoane: Galaxy S9 si iPhone X dau tonul

Avand in vedere ritmul lansarilor din piata de mobile, te-ai fi asteptat la un top 10 cu cele mai vandute telefoane foarte diversificat. in realitate, varfurile de gama de la Samsung si Apple continua sa fie lideri necontestati. in fiecare saptamana, aflam noi detalii despre smartphone-uri mai mult sau mai putin interesante care ajung in [].

VIDEO Franta, doar remiza cu SUA (scor 1-1) la ultimul amical nainte de Cupa Mondiala

Nationala Frantei a fost tinuta in sah de selectionata Statelor Unite, 1-1 0-1), sambata seara, la Lyon, in ultimul sau meci de pregatire pentru Cupa Mondiala de fotbal din Rusia 14 iunie - 15 iulie).

Primaria Capitalei, deranjata de relatarile despre mizeria lasata n urma de simpatizantii PSD:Operatorii de salubrizare au curatat Piata Victoriei n mai putin de o ora

Operatorii de salubrizare au curatat Piata Victoriei in mai putin de o ora, sustine duminica Primaria Capitalei, dupa ce intreaga intersectie si strazile adiacente au ramas pline de peturi, hartii si pancarte rupte la finalul mitingului PSD de sambata, la care au participat in jur de 180. 000 de oameni.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )