Libnet.ro
UNICEF

10:15

20 de lucruri pe care nu le stiai despre Campionatul Mondial de Fotbal

B1 B1,
20 de lucruri pe care nu le stiai despre Campionatul Mondial de Fotbal

Campionatul Mondial de fotbal, gazduit de Rusia in perioada 14 iunie 15 iulie 2018, este un eveniment major pentru intreaga planeta. O asemenea competitie depaseste sfera de interes a microbistilor. continuă pe B1

Campionatul Mondial de Fotbal 2018. Programul complet al celor opt grupe

Campionatul Mondial de Fotbal 2018. Campionatul Mondial de Fotbal 2018 va debuta, joi, 14 iunie cu partida din Grupa A dintre tara gazda, Rusia, si Arabia Saudita, programata sa inceapa de la ora 18:00 ora.

Orgie de 24 de ore cu 30 de prostituate pentru fotbalistii din nationala Mexicului inainte de Campionatul Mondial (FOTO)

Noua fotbalisti din nationala de fotbal a Mexicului au ales o metoda inedita de a se pregati pentru Campionatul Mondial din Rusia ce va incepe in 10 zile. Conform presei mexicane, acestia au luat parte la o.

Fotbalistii mexicani, orgie de 24 ore cu 30 de prostituate nainte de plecarea la Campionatul Mondial - presa

Presa mexicana a scris despre o orgie de 24 de ore la care au luat parte noua jucatori ai echipei nationale si 30 de prostituate, inainte de plecarea in Rusia, pentru Cupa Mondiala, informeaza AFP, citata de news. ro.

Peste 20% dintre punctele de acces Wi-Fi din orasele gazda ale Campionatului Mondial de Fotbal Rusia 2018 au probleme de securitate cibernetica

Conform unei cercetari Kaspersky Lab, peste 7. 000 dintre cele aproximativ 32. 000 de retele Wi-FI publice din orasele care gazduiesc Campionatul Mondial de Fotbal 2018 nu cripteaza traficul. Acest lucru inseamna ca pot sa aiba probleme de siguranta, prin urmare, microbistii ar trebui sa aiba grija de datele lor personale, mai ales cand folosesc conexiuni Wi-Fi deschise. Sankt Petersburg, Kaliningrad si Rostov sunt orasele cu cea mai mare pondere de puncte nesigure, iar Saransk este cel mai sigur.

Campionatul Mondial FIFA Rusia 2018, in direct si in exclusivitate la TVR. Ce a pregatit televiziunea publica pentru acest regal fotbalistic

Din 14 iunie pana in 15 iulie, Televiziunea Romana transmite cea mai asteptata intrecere sportiva a planetei. Peste 400 de ore de transmisii live la TVR 1, TVR 2 si TVR HD dedicate Campionatului Mondial de Fotbal - FIFA Rusia 2018.

Lucruri pe care trebuie sa le stii despre cancerul ovarian

Numarul oamenilor care afla zilnic ca sufera de cancer ovarian este din ce in ce mai mare. Si, deoarece cancerul ovarian se numara printre cele mai grave forme, iata ce trebuie sa stie fiecare femeie despre el.

Se inmultesc vocile din PSD care vorbesc despre suspendarea lui Iohannis in scandalul revocarii lui Kovesi

Tot mai multe voci din PSD vorbesc despre posibilitatea suspendarii presedintelui Klaus Iohannis in cazul in care acesta nu va da curs deciziei Curtii Constitutionale privind revocarea din functie a sefei DNA.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )