Libnet.ro
UNICEF

16:15

32 de echipe au participat anul acesta in programul Fotbal pentru Prietenie

Adevărul Adevărul,
32 de echipe au participat anul acesta in programul Fotbal pentru Prietenie

Stadionul Sapsan Arena din Moscova a gazduit Campionatul Fotbal pentru Prietenie, o competitie cu particpianti din 211 tari. continuă pe Adevărul

Tramvaiele din Capitala raman si anul acesta fara aer conditionat, dupa ce RATB a anulat o licitatie

Tramvaiele din Capitala nu vor fi dotate cu aparate de aer conditionat nici in aceasta vara, dupa ce o licitatie in valoare de 13 milioane de euro pentru echiparea a 199 de tramvaie a fost anulata de RATB, noteaza Digi24 .

Rovana Plumb reactioneaza dupa criticile lui Klaus Iohannis: Cu cat ne-am angajat, atat vom absorbi. Nu riscam sa pierdem absolut nimic anul acesta

Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, recunoaste ca exista intarzieri referitoare la absorbtia fondurilor europene pentru infrastructura rutiera si cea feroviara, insa sustine ca Romania va absorbi.

Sorina Pintea: Rezidentiatul nu va fi schimbat de anul acesta

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat vineri, la Targu Mures, ca schimbarea rezidentiatului este o parte importanta a mandatului sau, dar ca acest lucru nu va fi realizat in anul in curs, intrucat schimbarea se va produce doar dupa o consultare ampla cu toti actorii implicati in aceasta zona, transmite Agerpres.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )