Libnet.ro
UNICEF

07:30

Accident HORROR la Raliul Dakar: Concurent exclus din competitie, dupa ce a LOVIT un spectator (VIDEO)

B1 B1,
Accident HORROR la Raliul Dakar: Concurent exclus din competitie, dupa ce a LOVIT un spectator (VIDEO)

Cursa groazei la Raliul Dakar 2019. Un spectator a fost lovit de camionul pilotului rus Andrei Karginov. in urma incidentului, fostul castigator al Raliului Dakar, Karginov, a fost exclus din competitie. Situatia. continuă pe B1

Raliul Dakar 2019: Un concurent a fost exclus din competitie dupa ce a lovit un spectator cu camionul si a plecat mai departe

Rusul Andrey Karginov, fost castigator al Raliului Dakar, a fost exclus de la actuala editie a competitiei, dupa ce a ranit un spectator cu camionul si a plecat mai departe.

Raliul Dakar: Emanuel Gyenes, locul 50 n etapa a patra a competitiei

Romanul Emanuel Gyenes a ocupat locul 50 la clasa moto, joi, in etapa a patra a Raliului Dakar 2018, competitie care se desfasoara in Peru.

Raliul Dakar 2019: Emanuel Gyenes, locul 51 n etapa a treia

Romanul Emanuel Gyenes a ocupat locul 51 la clasa moto, in etapa a treia a Raliului Dakar 2018, competitie care se desfasoara in Peru.

Raliul Dakar 2019: Emanuel Gyenes, pe locul 45 n etapa a cincea, cstigata de Sam Sunderland

Pilotul britanic Sam Sunderland KTM) a castigat etapa a cincea a Raliului raid Dakar 2019 la sectiunea moto, desfasurata vineri, intre Moquegua si Arequipa, in timp ce romanul Emanuel Gyenes KTM) s-a clasat pe locul 45.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )