Libnet.ro
UNICEF

01:05

Aproape 3.000 de participanti sunt asteptati la cea mai noua competitie sportiva 5K BETANO Night Run

Adevărul Adevărul,
Aproape 3.000 de participanti sunt asteptati la cea mai noua competitie sportiva 5K BETANO Night Run

Se pregateste lansarea primei editii a 5K BETANO Night Run, in seara de 8 iunie, cu plecare din parcul Herastrau, impreuna cu Bucharest RUNNING CLUB, organizatorul celor mai mari competitii de alergare stradala din Romania. continuă pe Adevărul

FOTO Traian Basescu, din nou bunic. Cum o cheama pe cea mai mica nepoata a fostului presedinte

Senatorul PMP Traian Basescu a publicat, pe pagina sa de Facebook, o fotografie cu cea mai mica nepoata a sa, Anastasia. Cea mai mica nepoata este cel de-al treilea copil al Elenei Basescu.

Suma fabuloasa oferita pentru cea mai scumpa masina din lume

Un 250 GTO din 1963 a devenit cea mai scumpa masina vanduta din lume, dupa ce a fost cumparata in cadrul unei licitatii pentru fabuloasa suma de 80 de milioane de dolari. Modelul 250 GTO se numara oricum printre cele mai scumpe si dorite masini din toate timpurile. Pana acum, au fost produse doar [].

UIMITOR! Sanda Marin, cea mai cunoscuta bucatareasa din vremea comunismului, ar fi fost... BARBAT

Ipoteze halucinante ies la lumina despre Sanda Marin, cea mai cunoscuta bucatareasa de pe plaiurile noastre. Cine a fost de fapt cea care a dus la legende de neinchipuit? Cartea sa de bucate aparuta in 1936.

Aceasta este cea mai buna caracteristica a zodiei tale

Zodia ta te face persoana care esti. De aceea, trebuie sa stii care este punctul tau forte in horoscop. Aceasta este cea mai buna caracteristica a zodiei tale. BERBEC - Ambitia. Esti mereu motivata si obtii ceea ce.

Romania, cea mai putin remarcata destinatie de vacanta a Europei, potrivit unei prestigioase reviste britanice

Romania este una dintre cele mai putin remarcate - daca nu chiar cea mai putin remarcata - destinatii de vacanta ale Europei, fiind un loc care are absolut tot pentru a fi pe placul turistilor, afirma un jurnalist britanic dupa.

Sunt casatoriti de numai noua ani insa cancerul i-a indepartat: Sotul meu refuza sa mai aiba relatii intime cu mine

Am 38 de ani si sunt casatorita de noua ani. Sotul meu si cu mine nu mai facem sex de cel putin in ultimele 12-18 luni, nu mai exista nici macar cea mai mica atingere. El a refuzat intotdeauna sa vorbeasca.

Cum a disparut din Romania cea mai mare pasare. Detaliul anatomic care i-a fost fatal

Masculul de dropie poate ajunge la 18-20 de kilograme, devansand pasari de prada impunatoare prin dimensiuni, cum sunt vulturul plesuv negru sau condorul andin. Dimensiunile care l-au ferit de pradatorii obisnuiti a atras insa atentia vanatorului suprem omul care a vanat dropiile pana la exterminare.

Siria: luna mai, cea mai putin mortala pentru civili, dupa 2011 (OSDO)

Mai a fost luna cea mai putin mortala pentru civili in Siria de la inceputul revoltei impotriva regimului lui Bashar al-Assad in 2011, a anuntat vineri Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului OSDO), citat de France Presse, relateazaAgerpres.

Eurostat: Romania, cea mai mare crestere a consumului din UE in luna aprilie

Comertul cu amanuntul cel mai important indicator al consumului populatiei a inregistrat o crestere cu 1,7% in luna aprilie in zona euro si in Uniunea Europeana, Romania plasandu-se pe primul loc, cu o crestere de 7,4% in perioada aprilie 2017 aprilie 2018, arata datele Eurostat.

in septembrie va avea loc cea mai mare actiune de voluntariat din lume: Ziua de curatenie globala

Pe 15 septembrie 2018, milioane de voluntari din intreaga lume vor spune Let`s Do It! in lupta impotriva uneia dintre cele mai presante probleme de mediu deseurile. Evenimentul va reuni 150 de tari din intreaga lume.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )