Libnet.ro
UNICEF

10:00

Decizie importanta luata de Simona Halep la Toronto

Online Sport Online Sport,
Decizie importanta luata de Simona Halep la Toronto

Ajunsa in Canada pentru primul ei turneu dupa castigarea Wimbledonului, Simona Halep vrea sa-si intre cat mai repede in ritmul de competitie. continuă pe Online Sport

Decizie importanta luata de Dorian Popa. Ce se intampla cu cariera lui, dupa succesul de la PRO TV

La opt ani de la lansarea serialului, care i-a adus succesul, Dorian Popa face un pas important in cariera lui. Artistul a luat decizia de a se intoarce la una dintre marile sale pasiuni. El va reveni, in aceasta toamna, in atentia fanilor intr-o noua postura. Dorian Popa, de la actorie la muzica in 2011, .

Halep la Toronto. Decizie neasteptata luata de jucatoarea noastra in privinta participarii la Rogers Cup

Simona Halep va intra direct in turul al doilea al turneului de la Toronto, acolo unde anul trecut si-a adjudecat trofeul.

Simona Halep are primul tur liber la Toronto

Detinatoare a trofeului de la Rogers Cup, Simona Halep va debuta direct in turul secund al turneului gazduit de Toronto in acest an. Jucatoarea a ajuns deja in Canada alaturi de echipa ei Foto).

Simona Halep si-a aflat prima adversara de la Rogers Cup. Cand debuteaza jucatoarea noastra si care e traseul ei virtual spre finala

Simona Halep a ajuns la Toronto, acolo unde va lua startul al editia din acest an a Rogers Cup, competitia gazduita anual de Canada.

Simona Halep: Viata dupa Wimbledon e frumoasa, dar mereu a fost frumoasa in ultimii ani

Simona Halep a plecat in Canada, unde va participa, incepand de saptamana viitoare, la Rogers Cup. Competitia de la Toronto este prima la care romanca ia parte dupa ce a castigat trofeul de la Wimbledon, iar aceasta a declarat ca viata sa este una frumoasa, asa cum a fost si inaintea castigarii Grand Slam-ului londonez.

DigiSport: Surpriza totala! Alaturi de cine va juca Simona Halep in proba de dublu de la Rogers Cup

Simona Halep a luat o decizie surprinzatoare. Campioana de anul trecut de la Rogers Cup va participa la aceasta editie si la proba de dublu, alaturi de Leylah Annie Fernandez, sportiva din Canada de doar 16 ani.

Simona Halep, inainte de debutul de la Toronto: Senzatiile sunt ciudate, pentru ca nu m-am antrenat in ultima vreme, pot sa spun ca ritmul nu este inca acolo

Simona Halep se afla la Toronto, acolo unde va participa in aceasta saptamana la Rogers Cup este campioana en-titre). Fostul lider mondial a marturisit ca dupa succesul de la Wimbledon a avut o perioada de peste doua saptamani in care nu a pus mana pe racheta, iar ritmul nu este inca acolo unde ar trebui. Cu toate acestea, Simona a precizat ca nu este motiv de intrat in panica. in turul doi al competitiei, Halep ar putea da peste Kristina Mladenovic.

Simona Halep isi cunoaste prima adversara de la Toronto

Detinatoare a trofeului la Rogers Cup, Simona Halep si-a aflat adversara pe care o va intalni in turul 2 la Toronto, turneul WTA Premier 5 dotat cu premii totale in valoare de 2. 83 milioane de dolari.

Simona Halep a plecat in Canada pentru Rogers Cup: E dificil e sa o iei de la capat dupa un succes atat de mare! Cand va juca romanca primul sau meci

Simona Halep a plecat vineri in Canada, acolo unde va participa saptamana viitoare la Rogers Cup, primul turneu al romancei dupa triumful de la Wimbledon.

Rogers Cup: Simona Halep, acceptata direct in turul al doilea, ar putea evolua cu Kristina Mladenovic

Simona Halep, locul 4 WTA si cap de serie numarul 4, detinatoarea trofeului, este direct acceptata in turul al doilea al turneului Rogers Cup de la Toronto, faza in care va evolua, miercuri, cu Kristina Mladenovic din Franta, locul 49 WTA, beneficiara a unui wild card, sau cu o jucatoare venita din calificari.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )