Libnet.ro
UNICEF

13:30

Detinatoarea titlului eliminata la Australian Open. Cori Gauff face o noua victima

Online Sport Online Sport,
Detinatoarea titlului eliminata la Australian Open. Cori Gauff face o noua victima

La cei 15 ani ai sai Cori Gauff din Statele Unite a eliminat-o din competitie la Australian Open pe Naomi Osaka, a 3-a favorita si detinatoarea trofeului. continuă pe Online Sport

VIDEO Sorana Cirstea a fost eliminata in turul secund al Australian Open; Cori Gauff s-a impus dupa doua ore si sase minute

Sorana Cirstea 74 WTA) a fost eliminata dramatic de americanca de 15 ani Cori Gauff 67 WTA), miercuri dimineata, in turul secund de la Australian Open. Romania a ramas cu o singura reprezentanta pe tabloul principal feminin de simplu, Simona Halep.

Campioana en titre, OUT de la Australian Open! Cori Gauff produce surpriza turneului

Jucatoarea nipona de tenis Naomi Osaka, locul 4 WTA si detinatoarea trofeului, a fost eliminata vine.

Naomi Osaka, dupa eliminarea de la Australian Open: Nu am mentalitate de campioana

Naomi Osaka, detinatoarea trofeului de la Australian Open, a parasit turneul inca din turul al treilea, fiind eliminata de Cori Gauff. Dupa infrangerea suferita in fata jucatoarei de 15 ani, japoneza a declarat ca inca nu are mentalitate de campioana.

Campioana en-titre Australian Open, eliminata de o sportiva din afara Top50: Cori Gauff, victorii pe linie, la doar 15 ani

Castigatoarea trofeului, din anul 2019, Naomi Osaka a parasit competitia de la Australian Open, vineri, dupa o infrangere categorica, suferita in fata lui Cori Gauff.

Sorana Cirstea eliminata de Cori Gauff (15 ani) dupa ce a avut 3-0 in decisiv

Pentru Sorana Cirstea aventura la Australian Open 2020 a luat sfarsit, marti, in turul al doilea.

Sorana, meci sufocant la Australian Open: Cirstea a fost eliminata de un copil de 15 ani!

Cine a ratat duelul dintre Sorana Cirstea 74 WTA) si Cori Gauff 67 WTA), in zorile zilei de miercuri, in turul II de la Australian Open, are ce regreta!.

Australian Open: Sorana Cirstea, eliminata in turul secund

Romanca Sorana Cirstea a fost invinsa de tanara jucatoare americana Cori Gauff cu 4-6, 6-3, 7-5, mie.

Ce a spus Cori Gauff dupa ce a revenit de la 0-3 in decisivul meciului cu Sorana Cirstea

Cori Gauff 67 WTA) a fost condusa de Sorana Cirstea 74 WTA) cu 1-0 la seturi si cu 3-0 in decisiv, dar in final a iesit invingatoare. Sportiva de 15 ani a declarat la conferinta de presa ca a avut incredere tot timpul ca poate reveni si a dezvaluit care a fost cheia pentru succesul din turul al doilea de la Australian Open.

Simona Halep, ultima romanca ramasa in picioare la Australian Open. Sorana Cirstea a parasit competitia, miercuri dimineata, dupa ce a fost batuta de o jucatoare cu jumatatea varstei ei

Sorana Cirstea, locul 74 WTA, a pierdut partida cu Cori Gauff, 67 WTA, din primul tur de la Australian Open, astfel ca Simona Halep a ramas ultima romanca din competitie. Sorana 29 de ani) a castigat.

Australian Open: Organizatorii au anuntat cand va avea loc meciul Soranei Cirstea

Organizatorii de la Australian Open au anuntat programul de miercuri, zi in care va avea loc si meciul dintre Sorana Cirstea 74 WTA) si Cori Gauff 67 WTA). Prima confruntare dintre cele doua jucatoare se va disputa pe Melbourne Arena, nu mai devreme de ora 03:50 ora Romaniei).

ştiri de la Online Sport

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )