Libnet.ro
UNICEF

14:00

Grigor Dimitrov, testat pozitiv pentru coronavirus Cu ce jucatori a intrat in contact bulgarul

Hotnews Hotnews,
 Grigor Dimitrov, testat pozitiv pentru coronavirus Cu ce jucatori a intrat in contact bulgarul

Grigor Dimitrov, locul 19 ATP, a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus, potrivit unui anunt facut de acesta pe Instagram. Bulgarul a facut testul dupa ce s-a simtit rau in timpul meciului cu Borna Coric la Adria Tour, competitie disputata in Croatia). continuă pe Hotnews

Andrei Stefanescu este internat la Matei Bals, dupa ce a fost testat pozitiv pentru coronavirus, dar este asimptomatic

Andrei Stefanescu a declarat joi seara in cadrul emisiunii Sinteza Zilei caeste inetrnat la Spitalul Matei Bals, insa este asimptomatic, insa medicii i-au recomandat sa stea internat pentru a fi.

Andrei Stefanescu, testat pozitiv pentru COVID-19. Care este starea lui de sanatate

Dupa Marcel Pavel si Ozana Barabancea, un al membru al show-ului Te cunosc de undeva a fost infectat cu noul coronavirus. Andrei Stefanesc a fost testat pozitiv pentru COVID-19, informeaza.

Vedeta tenisului bulgar Grigor Dimitrov, confirmat pozitiv cu COVID-19

Vedeta tenisului bulgar Grigor Dimitrov a confirmat ca a fost testat pozitiv cu Covid-19. intr-un mesaj pe Instagram, Dimitrov a spus: Vreau sa-i anunt pe fanii si prietenii mei ca am fost testat pozitiv in.

Al doilea angajat al Primariei Constanta a fost testat pozitiv cu COVID-19

Inca un angajat al Primariei Constanta a fost testat pozitiv cu COVID-19. Colegii de birou ai celor doi functionari au intrat in izolare la domiciliu.

Primaria Constanta suspenda activitatea cu publicul la sediu, dupa ce mai multi angajati au fost testati pozitiv pentru noul coronavirus

Mai multi functionari publici din Primaria Constanta au fost testati pozitiv pentru noul coronavirus, astfel ca la sediu activitatea cu publicul a fost restrictionata total, anunta reprezentantii.

Marcel Pavel, prima reactie dupa ce a fost testat pozitiv la COVID-19

Marcel Pavel a povestit, joi, in exclusivitate la Sinteza zilei, cum a aflat ca este infectat cu noul coronavirus.

Cu cine s-a intalnit Marcel Pavel inainte sa fie diagnosticat cu coronavirus

Celebrul artist Marcel Pavel a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus, iar in prezent este internat la Matei Bals. Artistul a povestit intr-un mesaj pe contul personal de Facebook care este starea actuala de.

Marcel Pavel are coronavirus! A intrat in contact cu 300 de persoane. Filmarile pentru Te Cunosc de Undeva au fost suspendate!

Marcel Pavel a fost depistat pozitiv cu temutul virus COVID-19, iar filmarile pentru emisiunea Te Cunosc de Undeva au fost suspendate. Iata ce se intampla la Antena 1! .

Angajat al primariei Mangalia, testat pozitiv cu COVID-19

In ultimele doua zile, au fost testati pozitiv si angajati ai primariilor Navodari si Constanta. La nivelul judetului Constanta au fost inregistrate pana acum 331 de cazuri de imbolnavire cu COVID-19.

Adriana Trandafir ar fi fost testata pozitiv pentru noul coronavirus. Actrita era concurenta in urmatorul sezon Te cunosc de undeva

Vedetele de la Antena 1 au trecut prin momente tensionate in ultimele zile, de la testarea pozitiva pentru COVID-19 a lui Marcel Pavel. Alaturi de indragitul artist, testati pozitiv au mai fost si Ozana.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )