Libnet.ro
UNICEF

10:15

inca o surpriza la Rogers Cup. Una dintre rivalele istorice ale Simonei Halep a fost eliminata din competitie

Adevărul Adevărul,
inca o surpriza la Rogers Cup. Una dintre rivalele istorice ale Simonei Halep a fost eliminata din competitie

Rogers Cup, turneul de tenis gazduit anul acesta de Toronto, continua sa ofere surprize pe banda rulanta in competitia feminina. continuă pe Adevărul

Halep la Rogers Cup: Simona si-a aflat adversara din optimi. Are 18 titluri WTA, doua de Grand Slam si trei victorii cu Halep

Simona Halep 4 WTA) a trecut cu greu de Jennifer Brady 74 WTA), o jucatoare de mana a doua. in optimi, romanca va intalni una dintre cele mai experimentate sportive din circuit.

Au inceput surprizele la Rogers Cup. Nume grele din tenisul feminin, eliminate in primul tur la Toronto

Rogers Cup, competitie anuala gazduita de Canada, a inceput la Toronto, si a furnizat cateva surprize inca din primul tur.

Punct magic pentru Simona Halep, la Rogers Cup. Spectatorii au fost la picioarele ei

Simona Halep continua sa surprinda! Campioana noastra s-a calificat in turul III din cadrul turneului de la Toronto, dupa o partida de mai bine de doua ore. Halep a trecut victorioasa peste americanca. Halep s-a calificat in tuul III al turneului din Toronto Partida de doua ore si jumatate dintre Jennifer Brady si Simona Halep .

Continua surprizele de Rogers Cup. Nume grele din WTA au fost trimise acasa in turul I al turneului de la Toronto

Turneul de la Toronto a ajuns in faza turului secund, dar deja o parte dintre vedete au parasit competitia Rogers Cup.

Cand joaca Simona Halep primul meci la Rogers Cup

Simona Halep este dubla detinatoare a trofeului de la Rogers Cup. Romanca a castigat pentru prima data open-ul canadian in anul 2016, cand a invins-o pe Madison Keys nr. 17 WTA), cu scorul de 7-6 2), 6-3. A doua reusita a venit doi ani mai tarziu cand a reusit victoria in fata lui Sloane Stephens .

Cine transmite la TV meciurile Simonei Halep de la Rogers Cup

Simona Halep participa la Rogers Cup. Romancaa cucerit trofeulanul trecut si trebuie sa-si apere punctele castigate dinclasamentul WTA. Campioana turneului canadian primeste 900 de puncte. Este primul turneu la care participa Simona dupatriumful de laWimbledon. Simona Halep si-a anuntat fanii ca a ajuns deja la Toronto. Marea noastra campioana este insotita de cei din staff, .

Halep a inceput marsul triumfal spre apararea trofeului. Campioana noastra este in optimile Rogers Cup, dupa o partida absolut nebuna, cu tiebreak in decisiv (VIDEO)

Simona Halep s-a calificat in optimile Rogers Cup, la capatul unei partide entuziasmante cu Jennifer Brady, pe care a transat-o in trei seturi, cu tiebreak in setul decisiv, scor 4-6 7-5 7-6.

Halep, meci de infarct la Rogers Cup: Simona a trecut de Brady cu emotii uriase. Stim cu cine poate juca in optimi

Simona Halep 4 WTA) si-a inceput tentativa de a-si pastra trofeul la Rogers Cup cu un meci incredibil, de doua ore si jumatate, cu americanca Jennifer Brady 74 WTA).

Halep la Rogers Cup. Cum arata traseul virtual al Simonei la Toronto dupa surprizele imense din primele zile

Rezultatele surprinzatoare din primele doua tururi de la Rogers Cup ii pot veni in ajutor Simonei in incercarea acesteia de a isi apara tiltul cucerit anul trecut in Canada.

Halep la Rogers Cup: Ce a nemultumit-o pe Simona in meciul pierdut in primul tur la turneul din Toronto

Simona Halep a spus, in conferinta de presa de dupa meciul de dublu pierdut in primul tur la Rogers Cup ca s-a simtit un pic batrana.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )