Libnet.ro
UNICEF

09:45

inca un tenismen infectat cu noul coronavirus. Frances Tiafoe: Am inceput protocolul de carantina

B1 B1,
inca un tenismen infectat cu noul coronavirus. Frances Tiafoe: Am inceput protocolul de carantina

Frances Tiafoe 22 de ani), unul dintre cei mai promitatori tenismeni din lume, a fost depistat pozitiv la testul de COVID-19. Franes Tiafoe a participat vineri la All-American Cup, competitie amicala care. continuă pe B1

Frances Tiafoe (81 ATP) a fost testat pozitiv cu noul coronavirus

Tenismenul american Frances Tiafoe, locul 81 ATP, a fost testat pozitiv cu coronavirus la un turneu demonstrativ din Atlanta.

GCS: inca sapte romani infectati cu noul coronavirus au murit in Germania

Inca sapte romani infectati cu noul coronavirus au murit in Germania, numarul total al deceselor cetatenilor romani din afara tarii din cauza COVID-19 ajungand la 122, informeaza, vineri, Grupul de Comunicare Strategica GCS), citat de Agerpres.

Experti din 32 de tari avertizeaza OMS ca noul coronavirus poate fi raspandit si de sistemele de ventilatie din cladiri

Noul coronavirus poate circula prin aer in spatiile inchise - mai exact este poate fi preluat de sistemele de ventilatie sau de climatizare - si ii poate contamina pe cei care nu sunt protejati, avertizeaza un grup de 239 de experti care au semnat o scrisoare catre Organizatia Mondiala a Sanatatii, scrie New York Times.

Epidemiologul american Anthony Fauci: Noul coronavirus prezinta cateva semne de mutatii, ce poate accelera raspandirea agentului patogen

Potrivit epidemiologului Anthony Fauci, directorul Institutului National pentru Alergii si Boli Infectioase, noul coronavirus prezinta cateva semne de mutatii, fapt ce ar putea facilita raspandirea agentului.

Creste numarul de imbolnaviri cu noul coronavirus in judetul Buzau

Dupa doua zile de relativa acalmie, creste din nou numarul de imbolnaviri cu noul coronavirus in judetul Buzau. Potrivit Directiei de Sanatate Publica Buzau, in ultimele 24 de ore, la nivelul judetului au fost confirmate 9 cazuri noi de COVID-19.

Un virus aproape identic cu noul coronavirus, descoperit in China in urma cu sapte ani si tinut in laborator pentru experimente

Un virus identic in proportie de 96% cu noul coronavirus, care cauzeaza boala infectioasa COVID-19, a fost gasit abandonat intr-o mina de cupru din China in urma cu sapte ani, arata o investigatie Sunday.

Care sunt statele care permit tratarea pacientilor asimptomatici infectati cu noul coronavirus la domiciliu si ce recomanda OMS

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) recomanda ca toate cazurile confirmate cu noul coronavirus, chiar si cele usoare, sa fie izolate in unitati sanatate, pentru a preveni transmiterea si pentru a.

Sute de oameni de stiinta afirma ca noul coronavirus se transmite prin aer si cer OMS sa isi revizuiasca recomandarile

Sute de oameni de stiinta afirma ca exista dovezi ca noul coronavirus aflat in aer sub forma de particule mici poate infecta oamenii si cer Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS) sa isi revizuiasca recomandarile, potrivit publicatiei New York Times.

Un deces si cinci noi imbolnaviri cu noul Coronavirus, raportate duminica de catre DSP Buzau

Conform datelor Directiei de Sanatate Publica, in ultimele 24 de ore, in judetul Buzau au fost confirmate cinci noi cazuri de imbolnavire cu noul Coronavirus. A fost raportat si un deces al unui pacient confirmat cu COVID-19.

Un medic si o asistenta de la Oncologia SJU Slatina, infectati cu noul coronavirus. S-au izolat la domiciliu

14 noi cazuri de infectare cu noul coronavirus in Olt se regasesc in ultima raportare a DSP. Printre persoanele depistate pozitiv cinci sunt angajati ai spitalelor din Caracal si Slatina, insa creste si numarul angajatilor de la TMK Artrom infectati.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )