Libnet.ro
UNICEF

11:45

Klopp critica Liga Natiunilor: Cea mai lipsita de sens competitie

Online Sport Online Sport,
Klopp critica Liga Natiunilor: Cea mai lipsita de sens competitie

Jurgen Klopp, managerul echipei engleze FC Liverpool, nu vede cu ochi buni Liga Natiunilor, competitie nou infiintata de UEFA si nu se fereste sa o declare public. continuă pe Online Sport

Cristina Pruna, deputat USR: Stocurile de gaze naturale obligatorii stabilite de ANRE pentru acesta iarna au ajuns la cea mai mica valoare din ultimii ani

Stocurile de gaze naturale obligatorii stabilite de Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE), pentru sezonul de iarna 2018-2019, au ajuns la cea mai mica valoare din ultimii ani, afirma Cristina Pruna, deputat USR, care pune problema daca acestea sunt indeajuns pentru a face fata unei ierni cu temperaturi geroase. Reprezentanti ai ANRE si ai Ministerului Energiei sunt invitati saptamana viitoare, in plenul Camerei Deputatilor, sa ofere explicatii pe aceasta tema.

Orban: Referendumul este institutia cea mai puternica a democratiei. Tema, extrem de importanta pentru ca e vorba despre celula de baza a societatii, familia

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, duminica, la iesirea de la vot, ca referendumul este cea mai puternica institutie a democratiei, iar tema acestuia este extrem de importanta, pentru ca este vorba despre cum este constituita celula de baza a societatii, familia.

Seful Consiliului Concurentei estimeaza ca 2018 poate fi al doilea an cu cea mai mare amenda cumulata data de autoritate in istorie

2018 poate fi anul cand Consiliul Concurentei aplica a doua cea mai mare amenda din istoria sa, dupa sanctiunile cumulate de 205 milioane euro date companiilor petroliere in 2012, a declarat sambata, la Sinaia, presedintele autoritatii, Bogdan Chiritoiu.

Prognoza meteo: Cat de rau se anunta in octombrie. Unde lovesc ploile, care va fi cea mai rece noapte si cand se incalzeste

Desi temperaturile cresc usor, vremea continua sa ramana deosebit de rece dimineata si seara, iar ploile isi vor face din nou aparitia. Noaptea de 5 octombrie se anunta cea mai rece. Conform Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), maximele vor fi in crestere in primele zile ale lunii, pana in jurul valorii de 25 de grade in Muntenia, apoi regimul termic diurn va marca o usoara scadere.

China este cea mai mare amenintare asupra pacii, potrivit sud-coreenilor

Un sondaj realizat in Coreea de Sud concluzioneaza ca poporul vede China drept cea mai mare amenintare in privinta pacii dintre cele doua Corei, 91% dintre oameni spunand ca Beijingul nu vrea sa vada o reunificare.

Cea mai titrata actrita a Chinei a primit o amenda uriasa pentru evaziune fiscala. Disparuta de trei luni, vedeta a transmis o scrisoare: Va implor sa ma iertati!

Fan Bingbing 37 de ani), cea mai de succes actrita din China, a primit o amenda uriasa pentru evaziune fiscala. Dupa trei luni in care a fost data disparuta, vedeta a facut prima declaratie publica.

Germania are cea mai mare productie de vin din ultimii 20 de ani

Vara neobisnuit de calda cu care s-a confruntat Germania in acest an a provocat dificultati pentru multi fermieri, insa viticultorii germani nu au de ce sa se planga in conditiile in care se pregatesc pentru cea mai mare recolta de struguri de dupa 1999, informeaza AP.

Cea mai buna reclama pentru Bucuresti: Peste 19.000 de alergatori din 70 de tari vor invada Capitala in weekend

Cea de-a 11-a editie a Raiffeisen Bank Bucharest Marathon are loc sambata 13 octombrie, incepand de la ora 10. 00 si duminica 14 octombrie de la 08. 00 in Piata Constitutiei.

Cum au ajuns Suceava si Bihor sa aiba cea mai mare prezenta la referendum

Suceava si Bihor se afla printre judetele cu cele mai mari procente de votanti la referendum datorita prezentei unor comunitati semnificative de penticostali si/sau baptisti. Cel putin asa sustin specialistii in teologie, in baza datelor recensamantului din 2011.

Rezultatul final al referendumului: Cea mai slaba prezenta la vot din istoria democratiei romanesti

Mai putin de patru milioane de romani s-au prezentat pe 6 si 7 octombrie la urne pentru a decide daca ar trebui schimbata Constitutia in sensul redefinirii familiei, potrivit rezultatelor finale ale Biroului Electoral Central BEC). Mai exact, referendumul pentru familia traditionala a inregistrat o participare de doar 21,10%, din cele 18. 011 de cetateni romani cu drept de vot, neindeplinind cvorumul stabilit de lege pentru a trece.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )