Libnet.ro
UNICEF

13:45

Mihaela Buzarnescu, campioana la San Jose (6-1, 6-0 cu Maria Sakkari) / Primul titlu WTA, Miki va urca pe locul 20 n lume

Hotnews Hotnews,
 Mihaela Buzarnescu, campioana la San Jose (6-1, 6-0 cu Maria Sakkari) / Primul titlu WTA, Miki va urca pe locul 20 n lume

Asteptarea a luat sfarsit - Mihaela Buzarnescu a castigat primul sau titlu WTA din cariera la 30 de ani), jucatoarea noastra cucerind trofeul la San Jose, competitie de categorie Premier. A fost o finala care a curs intr-o singura directie, Miki cedand un singur game in fata Mariei Sakkari, scor 6-1, 6-0. Din aceasta saptamana, Buzarnescu va urca pe locul 20 in lume, cea mai buna performanta de pana acum a carierei cine stie ce surprize ne mai pregateste Miki in urmatoarea perioada). Se actualizeaza. continuă pe Hotnews

VIDEO Mihaela Buzarnescu, campioana la San Jose (6-1, 6-0 cu Maria Sakkari) / Primul titlu WTA, Miki va urca pe locul 20 n lume

Asteptarea a luat sfarsit - Mihaela Buzarnescu a castigat primul sau titlu WTA din cariera la 30 de ani), jucatoarea noastra cucerind trofeul la San Jose, competitie de categorie Premier. A fost o finala care a curs intr-o singura directie, Miki cedand un singur game in fata Mariei Sakkari, scor 6-1, 6-0, dupa o ora si 13 minute. Din aceasta saptamana, Buzarnescu va urca pe locul 20 in lume, cea mai buna performanta de pana acum a carierei cine stie ce surprize ne mai pregateste Miki in urmatoarea perioada).

VIDEO Mihaela Buzarnescu, n finala de la San Jose - A revenit de la 0-1 la seturi cu Elise Mertens

Mihaela Buzarnescu continua sa uimeasca prin evolutiile ei in circuitul WTA, jucatoarea noastra reusind sa se califice in finala turneului de la San Jose. Condusa cu 1-0 la seturi de Elise Mertens 4-6), Miki a reusit sa revina si sa le castige pe urmatoarele doua 6-3, 6-1).

Mihaela Buzarnescu, victorie uriasa. Romanca s-a calificat in finala turneului WTA de la San Jose

Jucatoarea romana de tenis Mihaela Buzarnescu s-a calificat, sambata, in finala turneului WTA de la San Jose California), dotat cu premii totale de 799. 000 de dolari, dupa ce a dispus in trei seturi de.

Performanta uriasa pentru Mihaela Buzarnescu! S-a calificat in finala turneului de la San Jose, dupa o revenire de senzatie

Mihaela Buzarnescu scrie istorie in California, acolo unde a reusit sa se califice in ultimul act al turneului de la San Jose.

Ce a declarat Mihaela Buzarnescu, dupa ce s-a calificat in semifinale la turneul de la San Jose! Cu cine va juca pentru un loc in finala competitiei

Mihaela Buzarnescu, locul 24 mondial, a patra favorita a turneului de la San Jose, s-a calificat in semifinalele intrecerii americane.

inca o performanta fantastica pentru Mihaela Buzarnescu: s-a calificat in semifinale la San Jose

Mihaela Buzarnescu, locul 24 mondial, a patra favorita a turneului de la San Jose, s-a calificat in semifinalele intrecerii americane.

Mihaela Buzarnescu a ratat calificarea n finala de dublu de la San Jose

Perechea Mihaela Buzarnescu/Heather Watson Romania/Marea Britanie), cap de serie numarul 2, a ratat, noaptea trecuta, calificarea in finala probei de dublu din cadrul turneului de la San Jose, cu premii de aproape 800. 000 de dolari.

Buzarnescu, de neoprit! inca o victorie in trei seturi la San Jose pentru Mihaela, care s-a calificat in sferturi

Mihaela Buzarnecu este in sferturile de finala ale turneului de la San Jose. Ea a trecut in trei seturi de americanca Anisimova.

WTA San Jose: Mihaela Buzarnescu, duel cu Elise Mertens n semifinale

Cap de serie numarul cinci, Mihaela Buzarnescu o va intalni in semifinalele turneului de la San Jose SUA) pe Elise Mertens Belgia - favorita patru). Meciul va avea loc sambata seara, in jurul orei 23:00. Competitia americana este dotata cu premii totale in valoare de 800. 000 de dolari si face parte din categoria Premier.

WTA San Jose: Mihaela Buzarnescu, n sferturi - Victorie n tei seturi cu Amanda Anisimova (198 WTA)

Mihaela Buzarnescu, locul 24 WTA si cap de serie numarul 5, s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de categorie Premier de la San Jose, dupa ce a invins-o, joi, cu scorul cu 7-5, 2-6, 6-1, pe americanca de 16 ani, Amanda Anisimova, locul 198 WTA, venita din calificari.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )