Libnet.ro
UNICEF

12:45

Novak Djokovic raspunde criticilor venite dupa organizarea Adria Tour cu o cugetare religioasa

Hotnews Hotnews,
 Novak Djokovic raspunde criticilor venite dupa organizarea Adria Tour cu o cugetare religioasa

Cel mai bun tenisman al lumii, sarbul Novak Djokovic, a postat un aforism religios pe retelele de socializare ca raspuns la avalansa de critici primite din pricina cazurilor pozitive la Covid-19, inregistrate la Adria Tour, o competitie organizata de liderul ATP in scop caritabil, relateaza EFE. continuă pe Hotnews

Reactie incredibila de aparare a lui Novak Djokovic dupa organizarea Adria Tour: Cine sunt sobolanii care l-au criticat pe liderul mondial

Intr-un val de critici, Novak Djokovic are si un aliat dupa ce a organizat Adria Tour in plina pandemie. Liderul mondial, Grigor Dimitrov, Borna Coric, Viktor Troicki si Goran Ivanisevic au fost depistati pozitiv cu Covid-19, dar alte persoane sunt aratate cu degetul: niste sobolani.

Cel mai dur atac asupra lui Novak Djokovic dupa infectarile cu Covid-19: Se crede Mesia, de neatins

Adria Tour i-a adus lui Novak Djokovic pe langa infectarea cu Covid-19 si un val de critici, care mai de care mai virulente. Pe lista contestatarilor s-a inscris si un director de turneu ATP, acesta precizand ca liderul clasamentului mondial se crede un fel de Mesia, de neatins.

Antrenorul lui Novak Djokovic, testat pozitiv cu COVID-19. S-a infectat la turneul Adria Tour, la fel ca multi altii

Turneul Adria Tour, organizat de numarul 1 in tenisul mondial, Novak Djokovic, mai face o victima a noului coronavirus. Goran Ivanisevic 48 de ani), antrenorul tenismenului Novak Djokovic, a fost depistat.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )