Libnet.ro
UNICEF

13:45

Novak Djokovic, testat pozitiv cu coronavirus - Care este prima reactie a liderului ierarhiei ATP

Hotnews Hotnews,
 Novak Djokovic, testat pozitiv cu coronavirus - Care este prima reactie a liderului ierarhiei ATP

Novak Djokovic este ultimul care intregeste lista jucatorilor testati pozitiv cu coronavirus, dupa ce a luat parte la Adria Tour, competitie demonstrativa organizata chiar de liderul ierarhiei ATP cu scopul strangerii de fonduri. continuă pe Hotnews

Novak Djokovic, depistat pozitiv cu coronavirus. Liderul mondial al tenisului a spus recent ca refuza vaccinarea

Novak Djokovic, lider mondial in tenisul masculin, a anuntat astazi ca a fost testat pozitiv pentru coronavirus. Tenismenul de 33 de ani a precizat ca nu a avut simptome.

Novak Djokovic, liderul tenisului mondial, a anuntat ca este infectat cu coronavirus

Jucatorul sarb Novak Djokovic, numarul 1 in tenisul masculin mondial, a anuntat, marti, ca a fost t.

Novak Djokovic, criticat dupa infectarile lui Dimitrov si Coric - Liderul mondial a refuzat sa fie testat pentru Covid-19

Novak Djokovic a refuzat sa fie testat pentru Covid-19 in Croatia, cu toate ca Marko Paniki, preparatorul sau fizic, a fost infectat cu noul coronavirus. De asemenea, pe lista celor gasiti pozitiv se mai afla Grigor Dimitrov si Borna Coric.

Novak Djokovic are coronavirus fara simptome

Jucatorul sarb de tenis Novak Djokovic a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.

VIDEO Ce a spus Nick Kyrgios dupa ce Novak Djokovic a fost depistat pozitiv cu coronavirus - Noi imagini cu petrecerea de pomina de la Belgrad

Nick Kyrgios a fost unul dintre marii contestatari ai turneului organizat de Novak Djokovic, baiatul rau din circuitul ATP luandu-se intr-o postare de pe Twitter de liderul mondial. Australianul a avut o reactie prompta dupa ce Nole a anuntat ca este pozitiv la Covid-19.

Novak Djokovic si sotia sa, depistati pozitiv cu COVID-19. Mesajul sportivului sarb

Nu mai este loc de speculatii. Novak Djokovic, lider mondial in circuitul de tenis masculin, a fost depistat pozitiv cu COVID-19, in urma participarii la turneulAdria Tour. Cu acest prilej, a transmis un me.

S-a marit lista: Viktor Troicki si sotia sa insarcinata, depistati pozitiv cu Covid-19 dupa ce au participat la turneul organizat de Novak Djokovic

Tenismanul sarb Viktor Troicki si sotia sa insarcinata au fost testati pozitiv la Covid-19, alaturandu-se astfel bulgarului Grigor Dimitrov si croatului Borna Coric pe lista jucatorilor si apropiatilor acestora infectati dupa participarea la evenimentul Adria Tour, organizat de compatriotul sau Novak Djokovic, informeaza EFE.

Grigor Dimitrov, testat pozitiv pentru coronavirus Cu ce jucatori a intrat in contact bulgarul

Grigor Dimitrov, locul 19 ATP, a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus, potrivit unui anunt facut de acesta pe Instagram. Bulgarul a facut testul dupa ce s-a simtit rau in timpul meciului cu Borna Coric la Adria Tour, competitie disputata in Croatia).

Corona-party by Novak Djokovic. Imaginile care alimenteaza scandalul iscat de sportivul sarb (VIDEO)

Tenisul este pus pe pauza de luni de zile. Competitii nu exista, ci doar un mare scandal, in centrul caruia se afla Novak Djokovic. Adria Tour, competitia gandita ca o incalzire pentru.

Novak Djokovic, suspectat de infectarea cu COVID-19. Decizie de ultima ora a jucatorului de tenis

Novak Djokovic 33 de ani) a plecat de la Zadar Croatia) acasa, la Belgrad Serbia), pentru a-si face testul de COVID-19. Decizia vine dupa ce jucatorul de tenis a refuzat inainte de competitie aceasta.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2914 seconds )