Libnet.ro
UNICEF

01:05

Raliul Dakar 2019: Un concurent a fost exclus din competitie dupa ce a lovit un spectator cu camionul si a plecat mai departe

Hotnews Hotnews,
 Raliul Dakar 2019: Un concurent a fost exclus din competitie dupa ce a lovit un spectator cu camionul si a plecat mai departe

Rusul Andrey Karginov, fost castigator al Raliului Dakar, a fost exclus de la actuala editie a competitiei, dupa ce a ranit un spectator cu camionul si a plecat mai departe. continuă pe Hotnews

Accident HORROR la Raliul Dakar: Concurent exclus din competitie, dupa ce a LOVIT un spectator (VIDEO)

Cursa groazei la Raliul Dakar 2019. Un spectator a fost lovit de camionul pilotului rus Andrei Karginov. in urma incidentului, fostul castigator al Raliului Dakar, Karginov, a fost exclus din competitie. Situatia.

Raliul Dakar 2019: Emanuel Gyenes, pe locul 45 n etapa a cincea, cstigata de Sam Sunderland

Pilotul britanic Sam Sunderland KTM) a castigat etapa a cincea a Raliului raid Dakar 2019 la sectiunea moto, desfasurata vineri, intre Moquegua si Arequipa, in timp ce romanul Emanuel Gyenes KTM) s-a clasat pe locul 45.

Raliul Dakar 2019: Emanuel Gyenes, locul 51 n etapa a treia

Romanul Emanuel Gyenes a ocupat locul 51 la clasa moto, in etapa a treia a Raliului Dakar 2018, competitie care se desfasoara in Peru.

Raliul Dakar: Emanuel Gyenes, locul 50 n etapa a patra a competitiei

Romanul Emanuel Gyenes a ocupat locul 50 la clasa moto, joi, in etapa a patra a Raliului Dakar 2018, competitie care se desfasoara in Peru.

Pentru a nu fi exclus din grup de catre colegii de clasa, a comis un gest iresponsabil. Ce a facut acest tanar pentru a-si cumpara cel mai nou model de iPhone

Xiao Wang avea doar 17 ani atunci cand a decis sa isi vanda un rinichi pentru a obtine banii necesari pentru un iPhone 4. Adolescentul provenea dintr-o familie saraca, care nu ii putea cumpara.

Olguta Vasilescu si Mircea Draghici au fostpropusi din noupentru Dezvoltare si Transporturi

Lia-Olguta Vasilescu si Mircea-Gheorghe Draghici au fost propusi din nou pentru portofoliile de laTransporturilor si Dezvoltare Regionala. Premierul Viorica Dancila a transmis, in cursul zilei de.

MUTARE-SOC la Kanal D: Ilinca Vandici a fost scoasa din emisiune! Vezi ce vedeta o va iNLOCUI

Lili Sandu ii va lua locul Ilincai Vandici in emisiunea Fan Arena, in conditiile in care au reinceput filmarile pentru Bravo, ai stil de la acelasi post de televiziune, scrie.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )