Libnet.ro
UNICEF

01:05

Raliul Dakar 2019: Emanuel Gyenes, locul 51 n etapa a saptea

Hotnews Hotnews,
 Raliul Dakar 2019: Emanuel Gyenes, locul 51 n etapa a saptea

Romanul Emanuel Gyenes a ocupat locul 51 la clasa moto, luni, in etapa a saptea a Raliului Dakar 2018, competitie care se desfasoara in Peru. continuă pe Hotnews

Raliul Dakar 2019: Emanuel Gyenes, pe locul 45 n etapa a cincea, cstigata de Sam Sunderland

Pilotul britanic Sam Sunderland KTM) a castigat etapa a cincea a Raliului raid Dakar 2019 la sectiunea moto, desfasurata vineri, intre Moquegua si Arequipa, in timp ce romanul Emanuel Gyenes KTM) s-a clasat pe locul 45.

Raliul Dakar: Emanuel Gyenes, locul 50 n etapa a patra a competitiei

Romanul Emanuel Gyenes a ocupat locul 50 la clasa moto, joi, in etapa a patra a Raliului Dakar 2018, competitie care se desfasoara in Peru.

Raliul Dakar 2019: A treia victorie de etapa pentru Sebastien Loeb la clasa auto

Pilotul francez Sebastien Loeb Peugeot) a obtinut duminica a treia sa victorie de etapa in Raliul Dakar 2019 si a urcat pe pozitia a doua in clasamentul general la auto, dominat in continuare de qatarianul Qatari Nasser al-Attiyah Toyota).

Cea mai periculoasa cursa din lume nu se dezminte: Raliul Dakar 2019 a provocat deja zeci de ACCIDENTE in primele 5 zile de la start (VIDEO)

Raliul Dakar, poate cel mai periculos raliu din lume, nu se dezminte nici in acest an. Desi editia din 2019 este cea mai scurta din istorie, cu doar 10 etape in Peru, cursa a provocat deja 87 de abandonuri pe.

Raliul Dakar 2019: 87 de abandonuri n primele cinci zile

Editia 2019 a Raliului Dakar, cea mai scurta din istorie, cu doar 10 etape in Peru, isi pastreaza insa un nivel ridicat de exigenta, fapt certificat si de cele 87 de abandonuri inregistrate pe durata primelor cinci zile in desertul peruan.

Raliul Dakar 2019: Un concurent a fost exclus din competitie dupa ce a lovit un spectator cu camionul si a plecat mai departe

Rusul Andrey Karginov, fost castigator al Raliului Dakar, a fost exclus de la actuala editie a competitiei, dupa ce a ranit un spectator cu camionul si a plecat mai departe.

Accident HORROR la Raliul Dakar: Concurent exclus din competitie, dupa ce a LOVIT un spectator (VIDEO)

Cursa groazei la Raliul Dakar 2019. Un spectator a fost lovit de camionul pilotului rus Andrei Karginov. in urma incidentului, fostul castigator al Raliului Dakar, Karginov, a fost exclus din competitie. Situatia.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )