Libnet.ro
UNICEF

06:30

Roland Garros: Zverev si Dimitrov, victorii dupa meciuri maraton n turul al doilea - Berdych si Querry, eliminati din competitie

Hotnews Hotnews,
 Roland Garros: Zverev si Dimitrov, victorii dupa meciuri maraton n turul al doilea - Berdych si Querry, eliminati din competitie

Alexander Zverev favorit 2) si Grigor Dimitrov 4) au fost pusi la incercare in turul al doilea de la Roland Garros, cei doi jucatori avand nevoie de cinci seturi pentru a trece de Dusan Lajovic, respectiv Jared Donaldson. Ziua de miercuri a adus eliminarea altor doi capi de serie de pe tabloul de simplu masculin al competitiei pariziene: Sam Querry 12) si Tomas Berdych 17). continuă pe Hotnews

Victorie in doua seturi pentru Mihaela Buzarnescu la Roland Garros. Marius Copil a fost invins dupa un meci maraton

Mihaela Buzarnescu este in turul doi la Roland Garros, dupa ce a trecut in doua seturi de americanca Vania King, scor 6-3, 6-3.

Cad capete grele la Roland Garros: Azarenka a fost si ea eliminata

Dupa Jelena Ostapenko, Johanna Konta sau Venus Williams, a venit randul Victoriei Azarenka sa isi ia adio de la Roland Garros dupa primul tur.

Ractia Simonei Halep dupa calificarea in turul 3

Simona Halep s-a calificat, joi, in turul 3 la Roland Garros dupa un meci castigat in doua seturi in fata americancei Taylor Townsend.

Roland Garros: Alexander Zverev, Grigor Dimitrov si David Goffin, calificati n turul al doilea

Alexander Zverev favorit 2), Grigor Dimitrov 4) si David Goffin 8) si-au respectat statutul de favoriti si au obtinut calificarea in runda a doua a turneului de la Roland Garros. Belgianul Goffin a avut o misiune dificila cu Robin Haase Olanda, 44 ATP), fiind nevoit sa revina de la 0-2 la seturi. S-au mai calificat in turul doi, printre altii, Pablo Carreno, Lucas Pouille sau Kei Nishikori. Intra in material pentru a vedea rezultatele inregistrate duminica pe tabloul de simplu masculin al Grand Slam-ului de la Paris.

Buzarnescu s-a calificat in turul doi la Roland Garros. Copil, eliminat dupa un maraton

Jucatoarea Mihaela Buzarnescu a obtinut, luni, calificarea in turul secund al turneului de la Roland Garros, a doua competitie de Mare Slem din calendar.

FOTOGALERIE Terenul 16, pamnt romnesc - Marius Copil, eliminat de la Roland Garros dupa ce a avut 2-0 la seturi (meci maraton de 3 ore si 41 de minute)

Micutul teren 16 din cadrul complexului de la Roland Garros a fost pret de trei ore si 41 de minute taram romanesc, singura tribuna existenta fiind ocupata intr-o proportie covarsitoare de compatrioti. Cu o sustinere importanta in multe momente aveai impresia ca se joaca in Cotroceni), Marius Copil a etalat un joc solid a variat perfect loviturile) si a devenit mare favorit la castigarea partidei 2-0 la seturi). Si-au facut insa aparitia oboseala, graba si erorile, iar minge cu minge Marco Cecchinato a pus stapanire pe disputa. A urmat o revenire a italianului, iar povestea meciului avea sa fie incheiata in mansa decisiva 2-6, 6-74), 7-5, 6-2, 10-8 pentru italian).

Simona Halep ajunge in turul 3 la Roland Garros dupa o victorie scurta

Dupa un prim tur complicat, Simona Halep nu i-a lasat prea multe sanse lui Taylor Townsend in turul al doilea si continua competitia de la Roland Garros la capatul unei victorii in doua seturi, scor 6-3, 6-1.

Roland Garros: Victorii pentru Irina Begu si Ana Bogdan. Meciul Simonei Halep nu a mai avut loc marti

Ziua a treia a turneului de Grand Slam de la Roland Garros a venit cu o veste buna pentru iubitorii tenisului din Romania. Irina Begu a reusit sa se califice in turul doi al turneului dupa o victorie incredibila.

Roland Garros: Doua victorii si o infrangere dramatica pentru Romania in a doua zi a turneului

A doua zi a turneului de Grand Slam de la Roland Garros a venit cu doua vesti bune pentru iubitorii tenisului din Romania, dar si o infrangere dramatica dupa un meci incredibil. Mihaela Buzarnescu a confirmat.

FOTOGALERIE Ploaia le da batai de cap organizatorilor de la Roland Garros

Ploaia si-a facut aparitia luni pentru prima data la aceasta editie de la Roland Garros, mai multe meciuri fiind amanate. Picaturile si-au facut de cap si marti, iar organizatorii spera sa nu ploua mai tare pentru a nu fi nevoiti sa regandeasca programul disputelor. Intra in material pentru a vedea o FOTOGALERIE de la Roland Garros.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2387 seconds )