Libnet.ro
UNICEF

18:45

Simona Halep ajunge in semifinale la Madrid: In continuare iau antibiotic

Online Sport Online Sport,
Simona Halep ajunge in semifinale la Madrid: In continuare iau antibiotic

Pentru a patra oara in cariera Simona Halep va disputa semifinala turneului WTA Premier Mandatory de la Madrid, competitie pe care a castigat-o de doua ori in cariera. Halep a invins-o in doua seturi, joi, pe Ashleigh Barty din Australia, locul 9 WTA, cu 7-5, 7-5. continuă pe Online Sport

Simona Halep ajunge in semifinale la Madrid

Pentru a patra oara in cariera Simona Halep va disputa semifinala turneului WTA Premier Mandatory de la Madrid, competitie pe care a castigat-o de doua ori in cariera. Halep a invins-o in doua seturi, joi, pe Ashleigh Barty din Australia, locul 9 WTA, cu 7-5, 7-5.

Simona Halep, dupa victoria cu Ashleigh Barty: inca iau antibiotice, nu e usor sa joc. E un turneu special pentru mine

Racita inainte de startul turneului de la Madrid, Simona Halep a precizat la finalul victoriei cu Ashleigh Barty 7-5, 7-5) ca nu ii este usor sa joace tinand cont de faptul ca inca ia antibiotice. Dupa succesul cu australianca si calificarea in semifinalele de la Madrid, Simona va reveni pe locul doi in clasamentul WTA de saptamana viitoare.

Cu cine joaca Simona Halep in turul 2 la Madrid. Va fi o mare provocare

Simona Halep si-a aflat adversara din turul 2 al turneului de la Madrid, cu premii totale de peste 7 milioane de dolari. Constanteanca o va intalni pe britanica Johanna Konta, care a invins-o in primul act pe americanca Alison Riske cu scorul de 6-4, 6-1. Nunarul 3 mondial a trecut fara probleme de primul tur [] .

Simona Halep, DE NEOPRIT! Romanca si-a DESFIINTAT adversara cu un dublu 6-0 si s-a calificat in sferturile turneului de la Madrid

Simona Halep defileaza la turneul WTA de la Madrid. Sportiva romanca 27 de ani, 3 WTA) a invins-o clar, miercuri, pe slovaca Viktoria Kuzmova 20 de ani, 46 WTA), in optimile de finala, in doua.

WTA Madrid: Simona Halep vs Ashleigh Barty 7-5, 7-5/ Test trecut cu bine - Simona Halep, in semifinale la Caja Magica

Simona Halep a interpretat foarte bine partitura tactica impotriva lui Ashleigh Barty, jucatoarea noastra deplasand-o pe cat posibil pe australianca si jucand-o cat mai mult pe backhand. A rezultat un meci intens, cu multe lovituri spectaculoase si cu o Simona Halep care a fost mai inspirata si mai precisa in momentele importante. A fost 7-5, 7-5 pentru numarul trei mondial, dupa o disputa care a durat o ora si 32 de minute. Halep este in semifinale la Madrid Premier Mandatory), acolo unde va da peste invingatoarea meciului dintre Naomi Osaka liderul mondial) si Belinda Bencic. Se actualizeaza.

Calcule pentru primul loc. Simona Halep la mana ei in turneul de la Madrid

Simona Halep se afla la mana ei pentru revenirea pe prima pozitie a clasamentului mondial WTA.

Simona Halep defileaza la Madrid. Romanca e in optimi dupa ce a ciuruit-o pe Johanna Konta. Cine va fi urmatoarea adversara

Simona Halep, locul 3 WTA, s-a calificat marti in optimile de finalaale turneului de la Madrid, dupa o victorie facila impotriva britanicei Johannei Konta locul 46 WTA). Romanca a castigat in doua.

Asa am trait Simona Halep - Viktoria Kuzmova la Madrid

Simona Halep a continuat aventura la Madrid si o intalneste, miercuri, in turul 3, pe slovaca Viktoria Kuzmova. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

Simona Halep s-a calificat in semifinale la Madrid. Reactia romancei dupa meciul cu Barty

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Madrid, pentru care s-au pus in joc premii in valoare de peste 7 milioane de euro. Simona a invins-o in sferturi pe Ashleigh Barty, cu scorul de 7-5, 7-5. Victoria din meciul cu Barty i-a asigurat romancei pozitia a doua in clasamentul WTA, incepand de luni.

WTA Madrid: Simona Halep vs Belinda Bencic, in semifinale / Partida are loc vineri, de la ora 15:30

Simona Halep, locul 3 mondial, va evolua contra jucatoarei elvetiene Belinda Bencic, locul 18 WTA, vineri, de la ora 15:30, in semifinale la Madrid Open.

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )